Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

boree

kolega član singer to radi čini mi se  :hmm:

samo što si iz Jagodine a on čini mi se NS  :nezna:

singer

pa valjda je procitao koju stranicu ove teme  :zubo: :krsti:

zezam krizu

Aca BG

ninoslav

Druže raspitaj se -  znam da u Mijatovcu postoji peskara, a nalazi se kod moravskog mosta na auto-putu. Kad prodješ rampu na Gilju onda odmah skren levo i vozi pravo. Put te vodi pravo na most odnosno peskaru.

Megane 1.9D

+1

kod mene ima jedna firma koja radi za gorenje, skidanje farba i laka sa nekih nosaca verovatno oni mogu da ociste i felne za farbanje
ja sam narkoman, dizel tece mi kroz vene

blacksilhouette

Hvala,

imamo i mi ovde u nasem selu ljude koji peskare a i farbara imamo dao bog, peskarenje po felni 1000 dindzi a farbanje ne izlazi preko 50 Evrica za sve cetri felne jos samo neka farbica da se obezbedi i prajmer i bice felnice ko bombonice, hvala svima na velikodusnoj pomoci.

:respect:

direstraits

cacaboss

Juce zavrseno farbanje felni, koje je trajalo oko 10dana. Smirglanje, kitiranje,pa opet smirglanje, pa se onda nanosi prajmer, posle prajmera ide mirage effect lak. Spric kit je kupljen u spreju koji je extra, kada se lepo nanese ne potrebe za preteranim smirglanjem posle toga. Unutrasnji deo je uradjen sa hrom sprejem i posle toga je lakirano.
Motip boju sam uzeo sa ovog sajta jer je extra jeftino 1845.00din...svuda je ovaj sprej oko 3500din..evo linkova ako se neko odluci da radi isto. kod nas mogu da se nadju samo 3 nijanse. Ostalo je samo jos da se izlakiraju i to je to..dodacu jos slika kada se izlakiraju iskinu trake.. :hura: :hura:

http://www.kupindo.com/Prateca-oprema/10501950_BOJA-KAMELEON

http://www.takolako.rs/user/boje-lak-sprej/mirage-effect-set/44_957_13208_1_0_0/item.jsp

http://www.autosport.rs/catalog/sam-svoj-majstor/auto-boje-u-spreju/boje-u-spreju-za-posebne-efekte/

singer

svaka cast za trud  :ok:

koliko te to sve izaslo(materijal)?

cacaboss

Spric kit 400din
Traka 100din
Smirgla 200din
Motip mirage 1845din
Hrom sprej 350din
Lak bezbojni 300din
----------------ukupno 3195din

zokce

Bravo majstore!

Koja je smirgla?

Boriss80

odlicno, vredelo je truda, samo si spolja kameleon unutrasnji deo ostao srebrni

cacaboss

Smirgla P500....
A iznutra su sive i onako se taj deo i ne vidi spolja toliko....  :wav:

singer

steta sto nisi dao nekom profesionalnom farbaru da ti zavrsi bazu i lak( ne bi te kostalo jos mnogo) :??:

ti si odradio pripremu a zavrsnicu je trebao on. :v:

jako tanko si naneo spric gita(poplasio) ,baza je sarena(nejednako nanesena(pogotovo izmedju krakova(kantovi)(bez obzira sto je puna perle)) a lak je tanak i nema sjaja.

po obodu felni imas tufne(a to je posledica neodmascene povrsine i kondezata iz limenke)

p.s. nemoj da se ljutis-ovo su samo moji komentari,nadam se da ces shvatiti dobronamerno. :ziveli:

sledece ce biti bolje  :yes:

sve u svemu jako lepo izgledaju  :yeah: