Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

smule

Ko zeli da farba felne , samo kod Singera , covek zna znanje . Moje felne je covek uradio izgledaju kao nove .  :hail:     :respect:

cacaboss

Citat: singer poslato 07.03.2014. - 17:40
steta sto nisi dao nekom profesionalnom farbaru da ti zavrsi bazu i lak( ne bi te kostalo jos mnogo) :??:

ti si odradio pripremu a zavrsnicu je trebao on. :v:

jako tanko si naneo spric gita(poplasio) ,baza je sarena(nejednako nanesena(pogotovo izmedju krakova(kantovi)(bez obzira sto je puna perle)) a lak je tanak i nema sjaja.

po obodu felni imas tufne(a to je posledica neodmascene povrsine i kondezata iz limenke)

p.s. nemoj da se ljutis-ovo su samo moji komentari,nadam se da ces shvatiti dobronamerno. :ziveli:

sledece ce biti bolje  :yes:

sve u svemu jako lepo izgledaju  :yeah:

nema ljutnje ...sledece ce biti bolje....sad smo samo vezbali..... :p

singer

kad se oljuste i izgrebu-napravices ih jos bolje   :kez: :yeah: :ziveli:

zokce

Ponavljanje je majka znanja :v:

Tanatos

Au,sad ste me podenuli sa ovim,treba alu felne da ofarbam,i letnje gume da montiram  :banghead:

cacaboss

Evo kako su ispale posle lakiranja...... :crazy:

Aca BG

Stavljaj na auto pa da damo konacnu ocenu, Izgledaju lepo!!

mando

felne su brutalne  :ok: nego da pitam! jel to kameleon fabra ili efekat slikanja pod razlicitim uglovima?
nista na silu, samo uzmi veci cekic!

mando

lepo izgleda pa si mi dao ideju  :kez: kazi mi jos jednu stvar, koliko si bocica ustvasi sprejeva potrosio za sve felne?

cacaboss

Jedan set motipov mirage...jedna boca je prajmer...a druga boca je mirage efect....
Samo prvo odradi crnu podlogu..crnu sjajnu odradi prvo jedan sloj....to sad tek vidim da bi bilo mnogo bolje.....jedna spric kit u spreju i 2 boce laka bezbojnog...iznutra su farbane sa hrom efekat bojom..i lakirane preko.... :ziveli:

singer

na cepovima cete videti cije su  :ok:

siva faza  :zubo:

zavrseno

damal

Auuuuuu družeee.....  :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:

:too:

mando

opasno izgledaju  :respect: ko radi te cepove?

Boki

Odlicno izgledaju! :yeah:
Nisu sale za umove male