0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pitacu sutra mog farbara da li radi privatno. Covek je mnogo dobar, kod nas u servisu radi i felne (doduse, BMW colorsystem posebne farbe su u pitanju) i sve izgleda vise nego vrhunski sto on uradi. Znam da ponekad radi nesto i u HIT autu, pa ako je voljan, posaljem ti sutra broj...
ja ih peskarim i farbam za 60 e sve preko toga je
Hajde, pogledaj pa mi pošalji. Bilo bi super, zaista - mada ne tražim neko savršenstvo - samo da bude dobro urađeno i da traje. Farbu, lak i sve što treba (možda čak i da kaže farbar šta treba) bih ja kupio, dakle trebao bi mi samo neko ko bi to odradio, dakle da platim samo "ruke". Za prošle felne sam uzimao prajmer, lak i farbu naravno.Ti si u NS, a meni treba iz BG... A cena je super, slažem se...
Napravice mi sutra drugarske cene. Ubacice u ponudu i opciju plastifikacije... Sutra kad dodjem sa posla imas opcije na dlanu
Nema na cemu. Farbanje sve 4 tvoje felne 200e. Naravno njegov materijal.. Jedino ne bi mogao da ih primi pre kraja ovog meseca.... 250 je redovna cena, za kvalitet ja garantujem 100%. Plastifikacija jos nije potpuno razradjena shema, pa za sada nema te opcije...
Steta sto si ogranicen na B.GJa bih ti to odradio po drugarskoj ceni