Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sagittarius82

ja sam za svoje oz 15 ce peskiranje plastifikacija i lak platio 15e po felni  sad jbg neko farba i za jeftinije ali dzaba ti sve to ako se odradi krs.. ja sam io zadovoljan sa onime kako mi je lik odradio ali znam da farbanjem dobijes jos bolje ali tako i brzo puca git pa se najvise toga i plasim.. i zbog toga sam se bio odlucio za peskiranjej ... e sad jb :))

sagittarius82

aj pitanje koliko moze da kosta i ko radi ovo pisanje po felnama

Don Gagione

Citat: sagittarius82 poslato 16.02.2012. - 12:31
aj pitanje koliko moze da kosta i ko radi ovo pisanje po felnama

mogu pitati ortaka kod mene da li bi ti to radio  posto on rucno pici motore al za felne nisam siguran al kakv je lud verovatno bi za mene i to uradio

Cherokee

To se urade nalepnice kod firmopisca....

Ili se zalepi direkt na lak, ili se farbaju felne pa na bazu se nalepi, i preko toga odradi lak. :fucka:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

sagittarius82

pa da ali koliko moze da kosta celokupan sport :)) mislim jos ako je iz ns-a super jer bi felne slao kod kolege singera na kompletno sredjivanje a to pisanje kod tog lika sto radi :))

singer

pre i posle  :smoke:

ispeskareno i ofarbano  :)

Ultrena

Moracu i ja moje da farbam, uhvatila ih rdja  :doh: Valjda ih nece pojesti negde u putu  :rotfl:

singer

Mikely-ju ponovo peskarene i farbane u antracit sivu  :cool:

Ultrena

Lepo odradjeno!  :respect:
Samo mi se cini da na ovu felnu treba malo sira guma?  :kez:

Exception®

Mikely bi mogao da kupi nove gume a ne da vozi na ovim ćelastonkama :laugh:
ΕΛΛΑΣ

singer

mislis deblja(visa)? :hmm:

^^
:rotfl: :rotfl: :rotfl: to sam mu i ja reko

Ultrena

Citat: Exception poslato 10.03.2012. - 22:36

Mikely bi mogao da kupi nove gume a ne da vozi na ovim ćelastonkama :laugh:
To su atraktivne gume, eto... poznaje se gde je nekada bila sara. To malo tamnije!  :rotfl:

Citat: singer poslato 10.03.2012. - 22:37
mislis deblja(visa)? :hmm:

^^
:rotfl: :rotfl: :rotfl: to sam mu i ja reko

Vidim da je guma 215/50  a trebala bi mozda 225/50! Uvek sam za vecu felnu i nizu gumu, ali rupe nisu!  :kez:

Nepi

Vi bas volite da bacate pare na majstorea navodno volite svoje ljubimce.ja razimem treba se farba ceo auto ili da se radi generalna i slicne popravke a ovo ostalo sam sam ili sa drustvom se zezam.... rasturio sam menjac sa drugom bez kanala za 3h na mojoj laguni.... bolje i to nego da mi majstor uzme 100e za skidanje i vracanje qq tako isto i za felne... moze se nadje ko ima masinu za peskarenje i da ispeskirate felne za 300 din po komadu... kupite ili pozajmite mali kompresor i kupite pistolj za farbanje koji se moze nadje za 1500 din i da imate da pozajmite prijateljima kada to isto rade   :kez:
odete u farbaru i kupite koju ocete boju i ofarbate felne.... zezate se za drugom,prijateljem nebitno... naucite nesto novo i pametno za sta necete nikada vishe baciti pare kod majstora.....  i kada ogrebete ivicnjak nije vam zao :D (Nemojte da racunate HAVARISANE,KRIVE ili felne koje trebaju da se VARE) ali i to..odnesete da vam urade i ne bacate pare za ruke :D
tako sve ja radim... pre 10 dana sam kupio i co2 aparat ...tako da sada i sa njim mogu da se zezam...a u maju otvaram komoru za farbanje i radionicu sa dizalicom...bas zbog toga sto volim da se igram oko kola....  pa malo privatno posle posla,a malo za moju dusu :D

sagittarius82

pa neboljsa ti ne razmisljas razumno izgleda? pa sta mislis da svako ima gde da se bakce oko toga i co2 aparata i ostalih drangulija ??? mislis da bi svi tek tako davali pare i sta znam ali jednostavno nekome moras da das hteo ne hteo ako zelis da ti nesto lepo i ispravno bude ... a eto ja sam svoje prve felne farbao kod jednog lika po preporuci i nisam se razocarao bio ih je odradio vrhunski.. sutra sam trebao da odnesem kod sinise-singer-a felne da se ispeskare i ofarbaju ali cu verovatno sledece nedelje jbg i necu da zalim ni dinar jer znam da ce i uveren sam da izgledaju full i bolje dati i uvek cu gledati da dam nekom nasem clanu pare koj se bavi time nego da dajem tamo nekim avlijanerima kojima pozelim kasnije glavu da razbijem zbog nemara....

chika.doctor

To oni što ti farbali lagunu, a? :celb1:

NHF Vlado.. :ziveli:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.