Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kuciste termostata Clio 2

Započeo klijo, 18.04.2024. - 01:47

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

klijo

Pozdrav,

primetio sam da mi ispod auta curi ulje ne mnogo ali preko noci kad stoje kola primeti se da je nakapalo dole, nisam morao do sad da dolivam, sve u svemu odem kod majstora i vidi da mi kod cepa bregaste curi ulje i kao taj cep propusta,zamenio mi oba cepa 3000din ali idalje curi onda ga je opet pogledao i kaze da ja uopste nemam kuciste termostata i to kuciste tacnije ova slika

sad me zanima kolko je to bitan deo i jel mora da se menja, meni je on rekao da nije hitno ali da ce mi se vremenom gubiti pritisak ulja. Ne bih da menjam ako ne mora.

marko012po

Kako je moguće da nemaš kućište termostata? Ako majstor kaže da treba da se menja, znači da bi trebalo da je prisutno na autu.

Postavi sliku ako možeš, baš me zanima kako to izgleda kod tebe na autu.

Inače vozim Clio 2 1.4 16V 72KW i menjao sam termostat sa sve kućištem jer je zglavio u otvorenon položaju (izgleda isto kao na slici koju si postavio).

Sent from my 22101316UG using Tapatalk

boblegend

Rekao bih da nije ulje, nego antifriz