Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Letva volana Megane II 2007 1.5 dci

Započeo markos_90, 17.07.2014. - 13:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Scortexx

Naravno da jest, lupalo je na desnoj strani. Tačnije kuckalo. Piksna je samo s desne strane a volan mora biti skroz lijevo da se može piksna izvući

tasicss

Prilikom zamene volan mora biti skroz okrenut u desno.
"Never drive faster than your guardian angel can fly"

Scortexx

Citat: tasicss poslato 22.09.2019. - 20:44
Prilikom zamene volan mora biti skroz okrenut u desno.

Tačno, razmišljam o onome što sam pročito što je neki Australijanac pisao sam pogriješio. Ako motaš volan desnlo, letva volana ide ulijevo.

filo

Sta bi na kraju.     End Then

https://www.youtube.com/watch?v=CkdyU_eUm1U
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

VolodjaNS

Imam Megana 3 1.5dci 2011. godiste i imam problem sa letvom volana (vibracije).

U dva ovlascena servisa su isto konstatovali. Jedan majstor mi je rekao "nadji servis koji radi reparaciju letve jer ce te ovi (njegovi gde radi) odrati"!?!

Posto sam iz NS molio bih preporuku nekog servisa koji radi servis letve volana.

Na netu sam nasao neki servis u Backoj Palanci, pa me interesuje da li ima nesto blizi u NS ili okolini?

bo ris

Koji je to servis u B Palanci

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

tasicss

A zasto je jednoatavno ne zamenis polovnom sa otpada? Elegantnije i brze resenje ako vec ne daje para za novu? Iz nekog licnog iskustva reparacija je uvek kratkog daha.

VolodjaNS

Citat: bo ris poslato 04.10.2019. - 13:40
Koji je to servis u B Palanci

Sto se tice polovne ne znam ni gde bi je nasao!?!

tasicss

amelonix

Pozdrav,radio sam reparaciju letve volana na scenicu prije 2 god. a sada opet ima lufta,ne mnogo ali ipak desni tocak klapa.U radnji su mi ponudili novu letvu volana cjena 100e i 1god garancije,proizvodzac Mapco.Sta mislite???

amelonix

Imam u ponudi letve proizvodzaca
Mapco
A.I.C
Sismak
Schwarz
Sve su cjene oko 140e i 1god garancije

bo ris

Švarc deluje nemacki pa me asocira na kvalitet

frenchkey

filo

Citat: amelonix poslato 10.11.2019. - 10:10
Imam u ponudi letve proizvodzaca
Mapco
A.I.C
Sismak
Schwarz
Sve su cjene oko 140e i 1god garancije

Mani se corava posla. Moj savet  .   Sa volanom i kocnicama se ne bi igrao .

Ili nova originalna letva Ili kvalitetna caura koja se lako zameni ako je sve ostalo u letvi ok .  Vec sam negde na forumu preporucio cauru koja je prilicno skupa al u mom slucaju traje vise od originalne .   
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

bo ris

Pa 70 posto delova na trzistu su kineski od plocica pakni spona kugli i raznih nosaca itd cak ima i guma kineski tako da kad bi svi uzimali original brzo bi prestali voziti kola, sve su to kao neke marke a ustvari svima kinezi rade