Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Letva volana Megane II 2007 1.5 dci

Započeo markos_90, 17.07.2014. - 13:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Byk

Za 100e? Teško.

usdp

120e mladenovac najjeftinije sto sam ja nasao, ovaj od 100 je gde?

Rax032

Servis Djole u Mirijevskom bulevaru, pre je bila ta neka cena, secam se da sam pitao jednog kolegu sa foruma.

milan035

I to je mnogo za dve gumice, semering i parče plastike.
Rade reparaciju i za 70-80€.

Byk

Servis Djole ne radi letve za Lagunu, mislim da radi samo za megana. Ovo je od rumuna za ebay-a http://www.ebay.ie/itm/HYDRAULIC-STEERING-RACK-END-BUSH-FOR-RENAULT-REPAIR-KIT-EASY-TO-REPLACE-/281728780569?hash=item4198580919:g:My8AAOSwQoFWQn70

Ja sam se raspitivao, i servis iz Sopota svi preporucuju kao najkvlitetniji. Kod njih je remont 160e + 60e demontaza, montaza, ulje, cetriranje....

jajajaja

ja sam uzeo od rumuna, delovala je veoma tvrdo plastika. Ako je 200 evra plus velika zajebancija, onda bolje da uzmete cauru.

usdp

Citat: milan035 poslato 19.11.2015. - 04:59
I to je mnogo za dve gumice, semering i parče plastike.
Rade reparaciju i za 70-80€.
gde je rade za te pare?
inace sta se radi tu ili menja? imas li slike ili nazive modela, da vidim koja to nauka da se kupi i zameni, veca nauka da je skinem verujem

usdp

ima neko ideju gde da kupim delove za remont? sam cu da je radim, ako zeznem platim drugu i cao, ocu da vidim kolika bre to nauka majku mu delovi nisu 30e a uzme 150 za sve...
caure vidim ima nis, ovde nisam gledao ako ne nadjem sacipka angazujem ajmo dalje, gde semeringe da nadjem?
treba mi neka slika ili crtez letve iz nekog programa da vidim sta se gde menja

milan035

Nemaš semeringe na meganu, ono sam napisao za lagunu.

usdp

dobro sta sve ima, tj sta se sve menja?

jajajaja

imam ja letvu za clio 2 ako hoces da se igras. Malo lufta ima, neprimetno, ja sam je promenio jer je pocela da cvili ko blesava, usla voda. Ona je isto elektricna. Inace ne znam sta tu ima da se menja ako nema ulje, samo caura valjda, koja se radi po meri od kvalitetne plastike, ocisti se sama letva od rdje i to je to? Osim ako i zubi nisu propali, ali to valjda auto treba da bude star 20 godina.

milos scenic

Danas na scenicu zamenio letvu, stavljena tzv fabricki remontovana. Garancija 12 meseci. Covek me ubedjuje da ih je ugradio preko 40 u megane i scenike i da nije imao reklamacije
U pitanju je servis djole u Mirijevskom bulevaru

milos scenic

Prvi utisci super, drugi auto
Ceh 14000 sa reglazom

jajajaja

A koje si simptome imao? Onako lupka ko blesav da ti deluje da ce da se raspadne?

milos scenic

Preko sina sam mislio da ce da se raspadne. Uglavnom ispupcenja poprecna haos. Rupe je upijao ok