Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Letva volana Megane II 2007 1.5 dci

Započeo markos_90, 17.07.2014. - 13:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

jajajaja

Nisi citao ovu temu pre toga? Mogao si da sredis za bar duplo manje para.

milos scenic

Jesam nego me nekako ubedise da je to sve kratkog veka. Sad nema nazad, bitno da sam zadovoljan ucinkom

Saćipko

Ja i dalje ne razumem kako pisete post za postom? Ja to ne mogu :D
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

milos scenic

jajajaja

Ja sam skoro to sredjivao, 3000 dinara caura, 1000 reglaza 1000 majstor = 5000. I to sa tamo nekom skupom caurom, a cuo sam ima neki u pozarevcu pravi caure po meri za 10 evra, ali mora da se skida letva i da mu se nosi.

Saćipko

Ja sam pisao dve stranice iza, 500 din caura, 1000 zamena i 1500 reglaza
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

milos scenic

Saćipko

Ne, zasto. Bas da se vidi iz licnog iskustva ko je kako prosao sa placanjem i kome je koliko trajalo. Pa zato i forum sluzi. Ja da nisam procitao ovde kako se lako menja, verovatno bi mi jos lupkalo i ne bih ga menjao.

zoki becejac

Pozdrav kod kojeg majstora u Nisu odraditi zamenu navedenog plasticnog dela letve za 1000 din

zac

Plasticna ili teflonska caura se lako menja, bez skidanja letve volana sa vozila. Skoda se samo desni kraj letve zajedno sa krajem spone, i manzetna ako treba...treba je i zameniti ako je ispucala.

Nisam remotnovao levu za Renoa, ali sve letve volana su na istom principu....pa evo jedne koju sam remontovao .... cisto da imate predstavu o cemu se tu radi.

Na slikama se vidi i plastican caura o kojoj je rec....

[/quote]

milan035

Što volim ovu letvu od Zastave, kad krajevi dobiju zazor samo malo dotegneš, ne moraš da ih menjaš. A kad dobije zazor između puža i letve, izvadiš podlošku.:bigl:

P.S.
Dobre ti ove sličice ispod slika letve.  :cice:

zac

Tako se nekada radilo, da moze i da se popravi a i da se podesi zazor...

Koje slike ispod letve?  :??:

milan035

Otvori bilo koju sliku u novom tabu, pa ćeš videti. :kez:

zac

:OT:
:hmm:  Ne znam sta treba da vidim?

milan035

Evo screenshot šta ja vidim kad otvorim sliku, pošto si na postimage označio da je slika za starije od 18