0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
A sta vi mislite koja je temperatura u kabini?To je obicno ona temperatura koja je i napolju
Koliko su oni mačaka potrošili ako im skoro svaka pobegne na nekih 70-80.000 automobila godišnje?
Sta znaci "pismen servis"? Vozim redovno za sve sto treba (malo toga treba, samo redovno odrzavanje za sada, veoma sam zadovoljan sa njihovim tretmanom klijenata a i samim radom) u ovlasceni servis "HIt Auto Vidikovac" a u vezi problema koji sam naveo sam osim kod njih bio na jedno desetak mesta, kako me kad put nanese u neki deo grada i uocim Reno servis ili servis za Auto Klimu svratim pa ako nema cekanja pogledaju... i, kazem, niko nije uspeo da skonta o cemu se radi a pregledano je sve i sve je u redu od otvaranja i zatvaranja "klapni" pa na dalje. Ni jednom nije bilo letimicno nego vrlo detaljno pregledano. Nisam stalno zapitkivao, narocito ne volim da smetam dok se radi, ali nakon toga se detaljno informisem o tome sta je pregledano i o rezultatima kao i eventualnom resenju. Resenje mi niko nije dao i niko nema pojma zasto se to desava.Znaci samo leti. Cim je temperatura koja zahteva i upotrebljava se i najblaze grejanje sve radi odlicno.Pozdrav!
^^ Tačno, može dosta da se primeti razlika zbog boje.Fora je što su mačke prelazile iz jednog u drugi, pa su mislili da dobro dihtuju.
"Pismen servis" znači servis koji ima tačno propisane i baždarene merne instrumente i dokumentaciju po kojoj se striktno mora uraditi merenje. Ne gledanje ili pregledanje, nego merenje. Proizvođač je propisao gde i kako se mere temperature, kako se upoređuju i kolike su dozvoljene razlike. Ako su tako izmerene temperature u granicama propisanih tolerancija - onda ne postoji kvar i sistem je ispravan. Ili suprotno, sistem je neispravan i treba tražiti gde je kvar.