Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Scenic III ventilacija drugi red sedista

Započeo koyotee, 31.08.2018. - 10:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

koyotee

Postovani,

Imam Grand Scenic-a III, 2013. godiste i troje nemirne dece.
S vremena na vreme deca udare nogom u izvod za ventilaciju za drugi red sedista, na stubu kola. Na slici u prilogu je taj deo oznacen brojem 7.
Izvod se ne polomi, ali se delovi utisnu unutra i pomesaju. Ne bih stalno da odlazim u ovlasceni servis kako bih otklonio ovaj minorni kvar.

Da li neko zna, moze da napise uputstvo ili postavi neku sliku, kako da skinem ovaj izvod, popakujem unutrasnje delove i vratim u prvobitno stanje.

Hvala unapred na pomoci!

RolingStone

Kod mene je isti slučaj ali za vikend planiram sam rastaviti lagano sve i popraviti pa pošaljem tutorijal ako šta ne razvalim.  :kez:

VeNoM

Zahvaljujući deci mogu pomoći malo na tu temu.
Malo sam više rečit zbog deteta koje me vuče za rukav ali nema veze. Vidi se poenta i samo treba nežno. Trzalica od gitare bi bila dobra stvar. I ništa na silu. To sam sasvim slučajno naučio jer me je muka naterela...nije za decu nego što mi je mnogo ružno kada ono čudo upadne unutra.

https://app.box.com/s/pnq74elybql7dzsldjibxrph94v0jtme
So, I've decided to take my work back underground, to stop it falling into the wrong hands

darkovozd

Kako izvući komplet sve kad upadne unutra?
Darkovozd

fLiP

Ja ga izvučem prstima. Celu rešetku. Pa onda namestim kuglicu.

darkovozd

Hvala uspeo nije teško, filmić je super.
Darkovozd

wcyber

i ja bas danas cupnuo s leve strane sve napolje, laganica stavio kuglicu u leziste i povezao s resetkom i vratio sve nazad..  srecom to nece vise niko dirati