Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Grejanje, termostat

Započeo Boeing, 09.02.2025. - 08:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boeing

Kakvo vam je grejanje u kabini? U mom Scenic 2 je definitivno lose i pocinjem da sumnjam da mi termostat uopste radi.. Indikator temperature mi tek pokazuje jednu do dve crte.. Uopste ne znam koliko crta je normalno da imam..

Ap0calypto

Dizel? Pa zimi uz grejanje nema sanse da ima vise od 2 crtice. Jedino karton da stavis napred.

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

wcyber

uh sad al ga pokopa..

zavisi o kojoj duzini  voznje pricamo, koji motor?

sta se desava ako probas da vozis bez ventilatora, da li i tad ne dostize 5 crtica? to je radna temperatura za scenica 2 na displeju

dok su te 2 crtice, da li su topla creva ka hladnjaku? ako jesu, termostat je produvao

Boeing

Pa recimo skoro svaki dan vozim 25km po pravcu. U pitanju je 1.5dci.. Pet crta od kada sam ga kupio nisam video. Mozda dodje do 3, 4 ako je nesto po gradu kreni-stani ali sam jutros presao tih 25km i kako sam ga upalio sa jednom crtom, tako sam se i dovezao na cilj.. Jeste bilo oko 0, - 1 temp ali sumnjam da treba da stoji zabodeno na jednoj crtici

wcyber

evo juce sam krenuo na -2C, radnu temp sam dostigao posle 10km voznje, isto 1.5dci ..

crko ti je termostat

Ap0calypto

Bas cu sledeće nedelje imati oko 200km otvorenog puta u cugu, pa cu preko bluetooth dijagnostike proveriti temperaturu na mom autu. Posto jelte u kabini nemam tu informaciju.

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Boeing

Citat: wcyber poslato 09.02.2025. - 15:56
evo juce sam krenuo na -2C, radnu temp sam dostigao posle 10km voznje, isto 1.5dci ..

crko ti je termostat

Pa da, najverovatnije

Boeing

Jel bi mi neko rekao gde tacno stoji termostat ili jos bolje fotkao?

slavko_bgd

Gornje crevo od hladnjaka vodi do termostata odnosno do kućišta termostata.
Improvizacija je majka svih...sekiracija.