Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem sa kljucem (kljucevima), kontakt bravom, immobilizer- om

Započeo bobiska, 25.04.2008. - 15:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Boki

Kupi u nekoj prodavnici (fotografskoj radnji) vartinu i trebalo bi biti ok :yeah:
Nisu sale za umove male

bobiska

Crazy Laguna2.2dCi

Ako ne nadjes tamo dobru bateriju onda posalji pm. Ja radim u Philips fabrici i dobijam te baterije dzabe.
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

nuk

batery shop na kalenicu (onaj u maksima gorkog preko puta ulaza u parking) ima frishke baterije, svaka baterija se od stajanja i prazni

bobiska

Citat: Laguna2.2dci poslato 11.08.2008. - 14:36
Ako ne nadjes tamo dobru bateriju onda posalji pm. Ja radim u Philips fabrici i dobijam te baterije dzabe.
Ok, hvala Ti.
Citat: nuk poslato 11.08.2008. - 23:49
batery shop na kalenicu (onaj u maksima gorkog preko puta ulaza u parking) ima frishke baterije, svaka baterija se od stajanja i prazni
Naravno da se prazni, to i jeste problem sto kod nas nema nikakve kontrole, pa uvaljuju redovno robu kojoj je istekao rok.

vuksa

Pozdrav svima.Desilo mi se da ne mogu da otkljucam niti da upalim auto fabrickim klucem.Promenio sam baterije i opet nece.Neko mi rece "IMOBILAJZER".Da li imate slicna iskustva imozda savet?

Exception®

Moja sestra je imala sličan problem na Twingu. Mogla je da otključa ali ne i da upali motor. Zablesavilo se nešto, posle sat-dva sve bilo normalno :nezna:

Jesi probao sa rezervnim ključem?
ΕΛΛΑΣ

Click

JA bih skinuo klemu, sacekao desetak minuta, vratio je nazad, pa probao  :yes:

vuksa

Click

Exception®

ΕΛΛΑΣ

vuksa

Exception®

Danas ti se to desilo? I nisi uspeo posle nikako da upališ auto :wtf:?
ΕΛΛΑΣ

vuksa

Juce mi se to desilo.Danas sam pokusavao da kontaktiram kojekakve strucnjake.Svi kazu 100-350 evrica kod ovlastenog servisa.Ranije dok je auto "radio",nisam mogao da upalim ako je bio otkljucan i bez kljuca u bravi duze od nekoliko minuta.Morao sam da zakljucam pa odkljucam daljinski i onda je OK.Pored rucne imam taster centralnog zakljucavanja sa crvenom diodom koja blinka non-stop.