Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem sa kljucem (kljucevima), kontakt bravom, immobilizer- om

Započeo bobiska, 25.04.2008. - 15:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

popac86

Hvala obojici što učestvujete u rešavanju mog problema..

Drugi simptom nije prisutan, da se sam zaključa posle 30 sekundi... To ne radi, ostaje trajno otključan dok ne stisnem na daljinskom.. da li imate neku sliku kako izgleda taj indikator u bravi, gde se tačno nalazi?  Malo samo da otopli pa bi mogao da izadjem da probam da skinem oplatu vrata i da čeprkam malo..

wcyber

najbitnije je da napravis jos jedan kljuc i da vidis kako ce se ponasati auto u prisustvu tog drugog kljuca .. svakako bi bilo lose da ti ovaj jedan koji imas skroz crkne i da ne mozes da koristis auto

Kimmi

Megan 1,9DTI iz 2002,nece da upali lampicu grejaca na svaki kontakt vec kad on hoce. Da li je problem do kontakt brave?

mire

Zdravo @Kimmi. Pre nego što se uključiš u diskusije, potrebno je da se predstaviš u temi za nove članove. Koliko vidim, podatke u profilu si dobro popunio.

Svakako pročitaj i pravila foruma. Dobrodošao!

Kimmi

Uz duzno postovanje slab Sam sa ovom tehnologijom jedva sam se snasao Kako I poruku sa pitanjem da posaljem, ne zamerite :hail:

Darko@nar

Zdravo i veliki pozdrav imam jedan problem veliki sa reno megan 2004 god 1.9 dci 88kw vozio se sve normalno odjednom vergla samo sto neupali i tako non stop i desi se da upali vozi se bez problema i kad se opet ugasi i da ga upalim opet vergla i pali ventilator hladnjaka nebitno dal je hlatno toplo isto. Menjan motorni kompijuter, modul menjan, senzor radiloce ok, dovod goriva sve ok, dizne ok al i dalje problem vergla non stop i izbqcuje proveri inelciju i pritisak goriva samo to nista drugo . Ako moze pomoc vec mesec dana se mucim od majstora do majstora i niko nista

Ap0calypto

Ima li iko od tih majstora dijagnostiku ili menjaju sve redom dok ne ubodu?
Ima sensor radilice i senzor bregaste.

Sent from my Poco using Tapatalk
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Darko@nar

Ima dijagnostiku i na dijagnostici izbavi dve greske proveri pritisak ubrizgavanja i proveri injekviju
I to non stop jednom je pokazao modul gde su dzekovi uha ce modul i promenimo i opet vergla zalaslje se i nista menjao sam i onu rucnu pumpicu creva za dovod goriva i samo vergla nekad upali ugasim on opet isto menjali senzor radilice nismo senzor bregaste
I prilikom verglanja upali ventilator hladnjaka u boznji kad upali desi mi se da izgubi snagu pa dodje pa opet izgubi a ne skroz

EDIT: double posting

mire

@Darko@nar - Dobrodošao na forum. Pre učestvovanja u diskusijama potrebno je da pročitaš pravila foruma, da popuniš profil do kraja (rođendan, lokacija) i da se predstaviš u temi za nove članove.

Nakon toga ćeš dobiti pun pristup.

:rfs:

Ivan037

Rodjaka ima Klija iz 2002. sa 1.6 16 V motorom i 79kW.
Ne znam tacnu oznaku motora.
Pre par meseci je poceo problem sa imobilajzerom, tj. paljenjem.

Kad da kontakt lampica se ne gasi nego nekad brze blinka a nekad svetli konstantno.
U tom slucaju motor vergla a nece da upali. Onda mora vise puta da da i oduzme kontakt dok se lampica ne ugasi. Kad se ugasi auto upali na cvrgu i radi bez problema.

Kupila je Kaptura pa hoce ovaj da proda ali ga ne bi prodavala kao  neispravnog.
Drugi kljuc nema tako da opcija provere sa drugim kljucem otpada.

Da li znate sta moze biti problem?

Ne izbaca nista na tabli.

mire

Imobilajzer. Može da se isključi potpuno pa da ne pravi problem. To im je redovan problem, na većini je to već odavno isključeno.

Goxxy

Pa imobilajzer je problem, ono što može jeste da napravi drugi ključ i da ga isprogramira kako bi se proverilo da li je imobilajzer u ključu ili u autu. Pre mislim da je u autu doduše jer u ključu kada vrisne... to je to, vrisnuo je.

wcyber

treba ga iskljuciti u nekom servisu, jer realno, ko ce da krade clia 2002. godiste.. a i ne verujem da je imobilajzer neki problem za kradju

mire

Taj ko će da ga krade, neće odustati zbog ispravnog imobilajzera. Isključivanje je brzo rešenje i završava posao, čak i da se auto neće prodavati.

Goxxy