Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Byk

Nađem neke momke na FB koji rade felne, farabaju, poliraju, ispravljaju, vare,...  sve.

Pitao sam za cenu da mi urade 4 felne 18" (to mi je zimski set i malo lošije izgledaju). E sad ne znam da li je mnogo, šta vi mislite?

"Cena bi bila oko 180 evra da ofarbamo sva 4 lica, ukoliko bi farbao i unutrasnjost bubnjeva doplata je 60 evra.
Cena ispravljanja se krece od 1200 do 1700 rsd po felni.
Ukoliko nam donesete felne sa gumama, cena demontaze/montaze guma i balansiranja tockova je 3000 rsd."

IsNoGood

Kolega, imaš na BB-u provereno ekpiu, na Instagramu su pod SMS wheels, pa proveri sa njima cene...
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Byk

singer

Cene su skroz korektne ako se posao odradi korektno....(nisam video slike kako rade)

Byk

Rade, sudeći po slikama, baš dobro.

IsNoGood

Radio sam ja svoje felne kod njih pre 3 godine - bez greške su i dalje  :write:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Mrki

Sredio bi celicne felne, dilema dal prajmer pre farbe i dal mat il sjaj crna?
Probao jednu u sjaj, plasim se da ce biti bas drecava.. :hmm:

Ivan037

Bolje mat.

Ja sam moje odradio u mat varijanti i, po meni, lepse izgledaju od sjajnih.
Komsija na njegovom autu odradio sa sjajnim sprejom i mnogo sljasti.

petarcirjanic

Crni akril(ful sjaj) najbolje za čelične felne pogotovo za zimu kada se baca so.

VolodjaNS

Treba mi pomoc oko izbora majstora za reparaciju felni!
Imam Renault Kadjar 1.5dci i one vec poznate fabricke crno-srebrnaste felne koje se mogu videti na svim vozilima ovog tipa.
Primetio sam da su se pojavila mala ostecenja, ogrebotine, sto mi je malo cudno i sumnjam da su vesto zamaskirana pre nego sto sam kupio auto.

Da li neko moze da preporuci neki servis u Novom Sadu koji dobro radi reparaciju felni?

Cuo sam sve najbolje za "Lenas" u Vrsackoj i "NS-Tuning"!

Ali posto verujem ucesnicima ovog foruma mozda neko ima jos bolji predlog?

Byk

SmsWheels su poskupeli, rekao bih duplo. Sada je cena za 4 felne 18" 400e. Verovatno u skladu sa svim ostalim poskupljenjima.

Ko me je*e kad se razmišljam mesecima... i taman kada sam se odlučio šta ću... cvrc.

boree

Byk