Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Prskalice za sofersajbnu - mlaz u obliku lepeze

Započeo madwap, 28.12.2014. - 13:20

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ripzone505

A za megane III ima li rešenja?

usdp

Recimo isto od kangooa

Ap0calypto

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

usdp

Aj procitaj moj prethodni komentar. :D recimo isto od kangooa
Sacekajmo da ugradi kolega pa cemo da probamo svi

Ap0calypto

Razumeo sam za kangoo, ne znam da li je sistem spajanja na haubu isti. No, cekamo da kaze :)
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

VaskeGT

I ja se prikljucujem grupi znatizeljnih za prskalice jer sa ovim njegovim potrosim 2L tecnosti od Beograda do Zlatibora kad je vlazno :D

Ap0calypto

— Robert Todd Carroll

Piros

Citat: VaskeGT poslato 11.02.2015. - 12:42
I ja se prikljucujem grupi znatizeljnih za prskalice jer sa ovim njegovim potrosim 2L tecnosti od Beograda do Zlatibora kad je vlazno :D
Sa ovim ces 5lit  :zubo: .

VaskeGT

Haha a ne verujem sa tim ga lepo rasporedi po staklu a sa ovim mlazevima kao sto većina ima dok tecnost stigne u visinu vidnog polja izginusno :D

wcyber

Pa to, trebalo bi da manje trosi ako prska ravnomerno po soferci .. jedino ne znam kako se to prskanje kapljica ponasa na autoputu pri 120-150.. ?

astan

Na autoputu pri 120-150 je totalno beskorisno kao i pri jakom vetru nevezano za brzinu.
121

Piros

Citat: VaskeGT poslato 11.02.2015. - 14:34
Haha a ne verujem sa tim ga lepo rasporedi po staklu a sa ovim mlazevima kao sto većina ima dok tecnost stigne u visinu vidnog polja izginusno :D
Salim se naravno, ali veruj mi da i ja potrosim 2l do Zlatibora, ako je lose vreme naravno.

VaskeGT

Verujem ali opet mislim da je efikasnije od ovih mlazeva, e sad sto se tice vecih brzina ni mlazevi nisu nesto efikasni ali u svakom slucaju ako to košta 700 dinara po prskalici nije velika cena igrati se sa tim i videti sta vise odgovara :)

guslar

Ima li ko da postavi sliku da vidimo kako to izgleda ili YT ?
Ne prekidaj zenu kad cuti !

astan

121