0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
ja sam kod sebe odradio pre izvesnog vremena.... stavio sam sledece: http://www.ebay.co.uk/itm/Two-2-Pair-Mist-type-washer-jets-Citroen-C1-C2-C3-Peugeot-306-6438V8-Genuine-/231484071629 (link sam stavio samo da se vidi slika)dakle za citroen c3 i ostale c modele oznaka 6438 V8 i kupio sam ih u panteru u beogradu (original) 2 kom 1600 din. Montaza je krajnje jednostavna i ova modifikacija je da kazem uobicajena, prepravke su nuzne ali minimalne i zaista lepo radi i manje tecnosti trosi.vizuelno se zaista malo razlikuja kada su na kolima od OEM i ko ne zna nema sanse da primeti razliku.
Je l ima neka sto baca kao lepaza za clio II 2002
Ja zvao danas po svim mogucim prodavnicama i nigde ne nadjoh za kango 2008 sve za stariji tip zvao reno savu oni imaju sto vrsta kaze mora broj sasije ako moze neko sa foruma ko vozi novi kangoo da mi da br sasije ili da se javi meni pa da se dog da poruci pa da ja dam pare da ne kupim neke bzvz pa da se zezam posle u reno savi su mi rekli neku okvirnu cenu od 1400din...
Ovde se govori o prskalicama za 700 din. komad, a ne o ventilima, ventile je covek platio 370 din. po komadu.