0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Samo da javim da nisam nista uspeo,morao sam da skinem tapacirung i sundjer jer je dole bio potok,i ja sumljam da je do vetrobrana ili negde propusta u tom delu.Jednimo da ponovo roknem vodu pa da vidim odakle pusta,nema druge...
Danas kada sam mijenjao gumu primjetio sam da mi se u gepeku nalazi oko litar i po vode u pretincu gdje se nalazi rezervna guma.Obadva tapacirunga koja pokrivaju pretinac su suha,tapacirunzi sa strane i oko zadnjih svjetala su suha pa mi nije jasno kuda voda ulazi.Da li je neko imao slican problem.U pitanju je renault megane 2 grandtour.
I meni se isto desilo, doduse vode ima doosta manje, ali isto u tom delu gde je rezervna guma. A sve okolo je suvo. :s Ako nadjes sta je uzrok, javi!
Ja sam odvode ispod brisača, zbog kojih mi je ulazila voda kod vozačevih nogu, jedva otpušio ,džarao sa sajlom, pa sa kompresorom, pa na kraju vodom pod pritiskom. Nemate predstavu šta je izašlo. Morao sam da skinem brisače i onu plastiku ispod njih da bih mogao da priđem lepo odvodima.