Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: Voda u kabini - zapusen odvod vode

Započeo AleksandarPG, 25.04.2008. - 22:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Drobac

Ја imam problem sa Meganom kecom, kad auto ostane na malo jačoj kiši ulazi mi voda u kabinu kad stisnem kvačilo, bude mi mokra leva noga. Primetio sam da se to ne dešava u vožnji, nego samo kad stoji na kiši, pa krenem negde posle toga.

wcyber

verovatno mnogo manje dospe vode u dnu soferke dok se auto krece, uglavnom voda ode preko soferke  :pije:

Drobac

Ne znam kako to da rešim, a da ne skidam klimu. Klima je skidana pre par godina i tad je majstor očistio odvod iza nje, ali mi se ne daje opet 80€ za skidanje.

frenchkey

Zabijes vrtno crijevo u odvod i pustis na najjače. Naravno držiš rukom da ne iskoci

Drobac

Radio sam to za vikend, ali nisam ništa dobio. Voda sa te strane izlazi kroz odvod, ali nešto sporije nego sa suvozačeve strane. Čim je prva kiša pala, opet isti problem.

MiomirM

Kod mene na Modus-u 2005 primetio sam da kada pada kisa ili slicno vreme prolazi mi nekoliko kapljica na zadnje staklo ali iznutra i to odozgo. Izgleda da curi na ono malo dodatno stop svetlo koje uopste nema ni svoju gumicu ni keder ni dihtung nista vrlo cudno a ne moze silikon da ide tu jer cu onda zapecatiti tu lampu . Glup problem :290:
:)

Ap0calypto

Bar znas gde curi, pogledaj na internetu, mozda ima da se naruci dihtung. Znam da sam za Peugeot 107, narucio iz Kine dva komada za tu treću lampu

Sent from my POCO X5 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll