0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Sad sam isao da proverim, nemam nista mokro u kaseti ili bilo gde oko nje, dakle samo ta rupa u kojoj stoji rezervna guma ima vode, i to moza 100-200ml, ne vise. Klima mi je neodrzavana totalno do sad bila, tako da pretpostavljam da u tom grmu lezi zec.
meni ovo ne gine na prolece...pokusao sam jednom ranije ali kad odvrnem matice nisma mogao da skinem brisace nisam znao kako? postoji li mogucnost da zeznem nesto prilikom vracanja da posle ne rade lepo?
Ma meni je sve to bilo u haosu, ovaj lik od koga sam kupio auto u It nije o tome vodio racuna. Pocne kisa da pada ja pocnem da plivam po autu! Svi odvodi zapuseni ( ispod brisaca, klime i plus ove zavesice pozadi koje su morale da se srede) Sad je sve ok, nema vise
Posto se meni voda pojavila ispod volana, a tamo sam video nekakve kablove, tacnije iznad kvacila, ne znam dal' je to opasno za elektroniku?
Imas jedan odvod ispod motorcica za brisace, skini brisace i onu masku kod soferke i ocisti te odvode sa svih strana da ti ne s*ebe nesto oko elektronike...
Sad sam pokusao da skinem brisace, skinuo kapice, srafove, i ni makac! Ne mogu brisace da skinem!? Vuci, cimaj, i ne mogu da ih odvojim!??? Verovatno ima neka caka??? A ispod plastike kod brisaca ima dosta prljavstine, vode, i u pravu ste da to mora da se ocisti. Samo kako?