0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Rasrafi ih pa spusti haubu, podignes brisac kao kad peres auto i pomers polako levo desno. Tako sam ih ja skinuo malo teze ide jer se ne skidaju cesto... Meni je toliko bio zapusen odvod da mi je motorcic od brisaca skoro plivao u vodi! Javi sta si uradio i srecno...
Ja resio problem!!! Nema vise vode u kabini... Moze i bez skidanja brisaca, napipao sam ispod plastike odvod za vodu,izvadio gomilu lisca i razne prljavstine, gurnuo crevo i pod jakim pritiskom izbila voda dole. Nije tolko tesko kako sam mislio.
Odvod za kišnicu ispod šoferšajbne nije zapušen, definitivno se sakuplja kondenz od klime. Da li može neko da mi kaže gde se nalazi taj odvod za kondenz na scenicu?
Meni nije samo mokro ispred suvozača nego i ispred vozača. Ako se malo duže vozim sa uključenom klimom, i u gumenim patosnicama od vozača i suvozača počne da se skuplja voda. Imam kanal, pogledaću malo detaljnije onda.
to crevo koje spominjes ispod plastike kod suvozacevih nogu nema veze sa odvodom klime to je crevo za prskalicu zadnje soferke. Za odvod od kondenza ti treba kanal skidas suspleh i posle ti je lako