Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem sa kljucem (kljucevima), kontakt bravom, immobilizer- om

Započeo bobiska, 25.04.2008. - 15:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ivan037

Prenecu joj odgovore i ove klipove pa neka vidi sta i kako.

Ona je isla kod nekog elektricara i on joj je rekao da mora da menja neke komponente i da ce to da je kosta 200-250 evra.

Goxxy

Kad majstor vidi žensko, sve je jasno... To je kao onaj vic kada žena ode kod majstora za auto i majstor kaže - crkao vam je anlaser. "Šta je to anlaser" pita žena, a on odgovara "Moraćemo da vam promenimo oba, oba su crkla".

standstand

Imao sam svojevremeno problem sa startovanjem Klia 1.4 16v 2001. Posle dužeg nerviranja otvorio sam kućište ključa i tu video da je čip (mala crma kockica) ispao iz svog ležišta... Vratio sam to na svoje mesto i posle nije bilo problema. Naravno, možda to ovde nije slučaj, ali možda da se proveri.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ivan037

mire

Citat: Ivan037 poslato 28.08.2025. - 13:14
Ona je isla kod nekog elektricara i on joj je rekao da mora da menja neke komponente i da ce to da je kosta 200-250 evra.

To je najjeftinije rešenje a da sve radi kao ranije. Menja se kluč, UCH i ECU motora. Mora sve da bude upareno. Druga opcija je da neko prekodira te kompjutere da rade zajedno (tj. da se zameni samo jedan od njih i on prilagodi ostalima).