Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
P

Osvetljenje enterijera vozila i centralne konzole - Problemi, iskustva, saveti

Započeo playboy, 26.04.2008. - 13:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ultrena

Imaju li struje (ako si merio unimerom)? ako ima stavi SMD diode i resen problem  :wink:

dds33

Citat: Ultrena poslato 08.10.2012. - 22:52
Imaju li struje (ako si merio unimerom)? ako ima stavi SMD diode i resen problem  :wink:

Ima struje, vidjecu sa dioda-ma, svakako imam par viska, ostalo mi jos kad sam radio svjetlo na krovu. Hvala

vladodoboj

pozdrav.
imam megana 2004 god 1.9dci imam problem nece da mi se lampice na vratima ugase kad zatvorim vrata, dok se lampice na tapacinungu iznad glave gase normalno i prednje i zadnje.
Da li je neko imao slicnih problema

renola

provjeri skrivene ladice koje se nalaze u podu jer ukoliko jednu nisi zatvorio njihov prekidač je ostavio upaljena svjetla na vratima , na njima ima prekidač koji služi kad u mraku otvarate ladice da Vam se svijetlo upali .     :smile:

vladodoboj

Ma ladice su iskljucene tako da one nisu sigurno. Danas je majstor nesto petljao na kompu pa za sada radi.
Ali mi se sad vrata prednja otkljucavaju jednim klikom a zadnja dva puta. sa tim da se gepek posebno otkljucava.

renola

Pitanje , na volanu imam tempomat tipke jel trebaju da imaju osvetljenje ili nemaju nikako ?

:nezna:

Byk

milos03222

pozdrav,citao sam ovde vidim da ljudi imaju slicnih problem oko ne gasenje osvetljenja u kabini na meganu 2,da li neko moze da mi kaze gde se tacno nalaze ti skriveni bunkeri u patosu kod nogu i koliko ih ima,.. hvala

djiuliju

Pa ispod patosnice, ako imas patosnicu. Ima ih 2. Nije to bas tako malo, ne moze da ne vidis

milos03222

imam patosnice ali ih nisam podizao,mislio sam da je to negde sa strane :laugh:,znaci kad podignem patosnice to ili taj poklopac bi trebao da se vidi...

djiuliju

Da. A i ovako se sigurno vidi rucica za podiznje. Ma samo ti digni patosnicu bice ti sve jasno

milos03222

hvala ti puno,nisam imao pojma za to,stalno kad mi vrate auto iz perinice ne gasi mi se to svetlo ali se posle par dana samo popravi,verovatno neko nogom zatvori tu ladicu,jos jednom hvala..

FOSSIL

milos03222

Ldejan

Citat: vgorenc poslato 01.09.2010. - 16:48
Na zadnjim levim vratima, dole na dnu, postoji crveno bela svetiljka koja oznacava drugim vozacima da su vrata sirom otvorena.
da ne duzim, .. skoro sam primetio da ne radi pa uzeh da je zamenim... tu ide ona ubodna i njih sam imao nekoliko u rezervi ali nece ni jedna da radi.
prvo sam pomoslio da je grlo upitanju ali sam ustanovio da nije jer kada stavim led ubodnu sijalicu onda radi.

znaci samo led ubodna hoce da radi dok ove noramlne nece. znam da je led ubodna od manje Watti pa da nije mozda zbog toga?

EDIT: Spojene teme

ako sam dobro shvatio i procitao ovde u temi ovo je jedino resenje za ovaj problem? kod mene isto ne radi ta sijalica na zadnjim levim vratima, od 20 otvaranja jednom ce da se upali.
znaci kupim led ubodnu od 1w, video sam da te ima, i to ce raditi?