0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
E jesam, zaboravih da napisem... Imam neki narandzasti prsten oko upaljaca, ali on nikada nije ni svetleo... Jel si siguran da on treba da svetli?
Pa dobro to se lako da rastaviti, tu su samo zabice. Sad si me zainteresovao, moram to posle da otvorim da vidim, uf kako cu tu cucnuti neku ubistvenu led diodu i prevezacu je da radi non stop
Jos nisam nista polomio srecom
Pozdrav svimaSkoro sam kupio Megan 2 1.6 i ne radi mi unutrašnja svetla na krovu (ni napred ni pozadi) ni na sun-visor-ima dok svetla dole na vratima rade. Sijalice su ispravne a svetlo ne može da se upali ni kad je auto upaljen ni kad je ugašen. Skoro mi se desilo kad je na sun-visoru ovtoreno ogledalo da mi je na display-u pisalo "electronic fault" i čim je ogledalo zatvoreno i podignut sun-visor to je nestalo sa display-a.Zna li neko o čemu se radi?Unapred hvala
Da li si proverio osigurace?Mozda ti je negde neka zica u nebu u prekidu, nek ti pogleda to neki elektricar da ne bilo mnogo skuplje od nekoliko stotina do par hiljada koliko ces dati elektricaru ako se nesto ne daj Boze zapali.