Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
P

Osvetljenje enterijera vozila i centralne konzole - Problemi, iskustva, saveti

Započeo playboy, 26.04.2008. - 13:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

SlObOdNi

da znas da bih mogao, kada se budem vracao iz BG-a nekom prilikom... ionako ne stigoh da se javim kada sam te ono video.

sagittarius82

ja u gepeku imam diodu umesto one klasicne sijalice i razlika je ogromna.. steta sto laguna nema ni sa druge strane napravljeno za svetlo bilo bi vrh i lepo bi se videlo :)) al jbg sta da se radi

nikolanixy

Citat: SlObOdNi poslato 22.02.2012. - 23:30
da znas da bih mogao, kada se budem vracao iz BG-a nekom prilikom... ionako ne stigoh da se javim kada sam te ono video.
tu sam uglavnom

Ultrena

Imam jedan problemcic sto me nervira  :bat: Kada otvorim zadnja leva vrata, ne pali se sijalica kao ni svetlo u kabini! Na display se vidi da su vrata otvorena ali eto nema nigde svetla! Menjao sam sijalicu u tim vratima i opet nista. Kod ostalih vrata sve je  :ok:

TARHUNA

Pozdrav svima,

Vozim renault megane 1.5 dci.Stalno su mi upaljena svetla na vratima...sto osvetljavaju unutrasnjost kabine.Sta to moze da bude?

mentor

Citat: TARHUNA poslato 17.08.2012. - 08:36
Vozim renault megane 1.5 dci.Stalno su mi upaljena svetla na vratima...sto osvetljavaju unutrasnjost kabine.Sta to moze da bude?

Imam isti problem... Cak sam izvadio sijalice jer sam ga dva puta na kleme palio..  :nezna:
:help:

fLiP

otisao vam je neki od mikroprekidaca na vratima ili u bunkerima ako ih imate. Pokusajte prvo to.

damal

Spojene teme....

mentor

Citat: TARHUNA poslato 17.08.2012. - 08:36
Pozdrav svima,

bezvezna stvar... kod mene postoje oni pretinci ispod nogu vozaca i suvozaca... eh, jedan nije bio do kraja zatvoren, nije se cuo onaj klik... uglavnom, tu je neki prekidac koji regulise svjetla u vratima... sad je sve OK..  :fucka: nisam mogao da vjerujem kako je banalno... :too:

noca1975

:help: imam problem sa unutrasnjim svetlima tj ni jedna sijalica mi ne sija na nebu (krov), rec je o laguni 2, rade samo vozacevo i suvozacevo kad pritisnem dugme ali nece da sija glavna sijalica kad otvorim vrata, u laguni ima tri svetla napred u sredini i nazad. da li postoje neki senzori u vratima i kako da to resim?  :place:  ako neko zna ili je imao isti problem nek javi. 

boree

pa proveri osigurače , a na displeju šta pokazuje kad otvoriš vrata ? jel se i ona otvore ili ima kašnjenja tj ne pokazuje ?

noca1975

kad otvorim vrata na displeju normalno pokaze da je otvoreno,tako i na sva vrata koje se otvore,sve lepo funkijonise i lepo pokazuje,osiguraci su isto svi provereni, uzeo od drugara iz njegove lagune svetlo i dalje nece, inace kad otvorim vrata sija svetlo na vratima i dole kod patosnica.  svetlo mi je potrebno jer taxiram :f1:

Ultrena

A da nije mozda do prekidaca? Mozda ne ostvaruje kontakt
Onaj na plafonu  :yes:
Ima 3 polozaja, OFF, ON i onaj neutralni (pali se kada su otvorena vrata). Moguce je da tu nesto ne stima :hm1: ili je crk'o neki osigurac  :nezna:
Kod mene nije radila ona za citanje, ali kada se malo pomeri dugme, onda se upali.

noca1975

nije do toga,menjao sam ceo prekidac, celu tu lampu, a ne samo da tu ne sija vec nece ni na sredini i na kraju auta da sija ta srednja sijalica

dds33

Ne svjetle mi sijalice u vratima, sve su ispravne, osiguraci su ok. Da li zna neko u cemu je problem ?