Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault Kadjar

Započeo Crazy Laguna2.2dCi, 02.02.2015. - 17:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sagittarius82

Nasta ovo lici madre deus  :krsti:  mogu i motor od kosilice da im stave ...

mire

Odličan je za devojčice, i one koji se tako osećaju. :)

smuchac

Captur i Wind si za djevojcice a ne ovo,iako je tu negdje s Capturom...

methane

Prepakovani Qasquai. Dobar potez nakon onog groznog Koleosa.
KUD Idijoti - tud' i ja

El Bayanero

Mene vise jedu ove Renault-ove igre sa nazivima modela.....Neka mu dodijele broj  :hail: :rotfl:
Mr. Weber & Mr. Garrett

Tanatos

Espace V + Megane III Tourer = Renault Kadjar

bar meni tako lici...

aboki85

Citat: mire poslato 03.02.2015. - 07:20
Odličan je za devojčice, i one koji se tako osećaju. :)

:o:

Po meni odlican, tj lepo prepakovan  :ok:

stanis

Izbacili slovenci cenovnik:
http://www.renault.si/media/ceniki/att3c861f19c2e14f67a14825ece80303bc/Cenik_Kadjar.pdf
Kod nas bi trebalo da bude jeftiniji jer je manji PDV ...izmedju ostalog.

Nosorog

Klio na steroidima :)

Kadjar, nikad ruznije ime modela ali je simpatican... Sad ne znam bas kako ce da se nosi sa Kaškaijem i Mazdom MX 5 nego vidjecemo brzo...

Meni su inace sve ove nove Mazde nesto legle dobro.

Milenko_M

Jel ovo sastanak Reno Club Belgije?

dragan

Pošto sam imao priliku da malo vozam ovaj auto i djiuliju me pitao za utiske, ukratko ovako -
Pre par nedelja i juče sam provozao po par desetina km kađar sa 1.2 tce 130 motorom u nekoj dosta jakoj opremi, ne znam tačno koja je u pitanju, i u principu nije loš auto za toliko koliko košta, mada nisam ni oduševljen, a istini za volju nije moj tip auta :)
Spolja je dosta glomazan ali se vozi dosta lako i po gradu, najviše zbog pozicije sedenja i dobre preglednosti i ogromnih retrovizora. Ovaj je imao i kameru za parkiranje sa asistencijom parkiranja, tj auto se programira u dva koraka i parkira sam kad nađe dobro mesto, vaše je samo da operišete nožnim pedalama tj pokrenete i zaustavite auto. Probao jednom, radi :)
Unutra je ok izrada, sedišta kombinacija kože i štofa, meni su dobra za tu klasu. Ima kao kože kojekuda po kabini, deluje ok na oko. Prostora u kabini sasvim dobro, u gepeku bi trebalo više za toliki auto. Ima ono duplo dno i šta ti znam šta, ali meni za onoliki auto malo neubedljivo. Vozačevo mesto deluje lepo ušuškano raznim komandama i ostavicama za stvari, meni se svidelo.
Motor je ok, ide sasvim solidno, pošto je osećaj brzine dosta slab sam auto ne deluje žustar subjekivno koliko zapravo jeste, bolje sam osetio da ide lepo kad su me vozili pozadi. Ima čini mi se i overboost kad baš lepo povuče ( ili je to bilo isključenje eco moda kad se pritisne onaj prekidač pod papučom gasa, ne znam, nisam ni pitao) , recimo da bi mi za porodični auto bilo dovoljno. Upravljanje onako, dosta jak servo, može malo više osećaja na volanu, ali nije velika mana jer se oseti da je ceo auto više ušuškan za put, solidno tih, rad ogibljenja po našim rupama je tih i korektan. Menjač je dobar, lepo ide kroz brzine, neki prenosi su malo duži i vidi se da je napravljen za relaksiranu vožnju...
Potrošnja na bordu je stajala 8,7l za 350km prosečna brzina 20 i kusur dakle pretpostavljam većinom grad, ali ne bih komentarisao da li je mažen ili gažen. Verujem da u nekim uslovima može da bude solidno štedljiv ali isto tako da u nekim ume i da srkne...
Cena ovog novog je bila ako se ne varam 21700 ili tako nešto, ovaj je bio vozilo u Reno Sekulić sa 1900km, i prodaju ga za 19k evra.
Kao što rekoh nisam nešto stručan niti zainteresovan za ovakav auto ali verujem da ima neka ciljna grupa kojoj bi bio sasvim dobar u tom cenovnom rangu...

valjan

Ja nikako da napišem o onoj mojoj test vožnji koju sam osvojio na nagradnoj igri. I moje iskustvo je kao ovo nedavno opisano, lep auto, puno korisnih tehničkih džidžabidža, ali nije takav auto za mene, nemam pojma ni gde mu je prednjica ni zadnjica ni bokovi, moram skroz da se oslanjam na elektroniku. Nešto me mnogo zezuckao handsfree kod otključavanja, nisam nikako mogao da uštimam klimu, i sećam se da sam slučajno isključio neku opciju i nisam imao pojma kako da je ponovo uključim, jedva sam opet slučajno sve resetovao na default. Ovaj kojeg sam ja vozio bio je sa Bose opremom, nisam se nešto preterano ni upućivao u sve detalje, više sam se brinuo da ga slučajno negde ne ogrebem jer nisam imao osećaj gde mi je šta.

Evo i par fotki:

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

SuneCar

Pozdrav,
Evo da i ja nesto napisem u ovoj temi.Od pre 10-tak dana postao sam ponosni vlasnik jednog Kadjara.Kupio sam ga pre par meseci,ustvari kupljen je pre 10 dana ali sam ga 3 meseca cekao da stigne iz Francuske.Odlucio sam se za Limited edition opremu i po meni idealan odnos cena-dobijeno.Naravno u njemu je novi motor od 140 KS benzinac,zbog njega sam i cekao toliko dugo auto.Bilo je na lageru onih sa starijim motorom ali ja sam bas zeleo ovaj novi sa 10-tak konja vise i  EURO 6 specifikacijom.Pre Kadjara vozio sam Hundai i 30 2011g takodje kupljen nov i za njega imam takodje samo reci hvale.Za sada Kadjara dobijam i vise nego sto sam ocekivao.E sad ima jos jedna zanimljivost koju bih zeleo da podelim sa vama.Znaci pre 3 meseca narucen je Kadjar Limited edition,prolaze dani i javlja meni prodavac da je auto stigao i da mogu doci da ga preuzmem.Dolazim ja i vec izdaleka vidim da nesto tu ne stima.I onda na moje iznenadjenje ali i zadovoljstvo shvatim da u mom autu ima detalja koji su rezervisani samo za najacu bosse opremu.Crni karbonski retrovizori,naslon za ruku na zadnjoj klupi i presvake u kombinaciji koza-tekstil kao i elementi piano black elementi u unutrasnjosti kabine.Posto sam vec dobi ne tako mali popust za moj nivo opreme pitah sta sad da radim.Kaze prodavac to je to.Teras kuci kakv je.Posle sam razmisljao od kuda sad tako nesto jer ne pada nikom na pamed da nekom nesto poklanja,jedini logican odgovor je da fabrika polako prelazi na proizvodnju restajling Kadjara i na zalihama u zavisnosti od potraznje imaju vise elemenata od tog skupljeg nivoa opreme i onda se resavaju toga jer bi im se manje isplatilo da narucuju tekstilna sedista a na lageru imaju polu kozu koju uskoro nece ni moci nigde ugraditi jer sam citao da su sedista nesto malo redizajnirana.Tako da ja ni kriv ni duzan dobih po ekstra cenu skoro pa najace opremljen Kadjar  :ziveli: