Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Megane III kuka za vucu

Započeo BGI, 20.02.2015. - 22:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

BGI

Znate li koja mi tacno kuka treba za Megane III, mislim na onu sto se navija u rupu na braniku? Da li se uklapa od nekog drugog modela, ili gde bih mogao da nadjem originalnu bas za njega?
Nasao sam coveka koji prodaje od Scenic-a 2001-2003, kaze da je isti navoj, samo nije siguran zbog duzine... Da ne bude opet "Ajde da ga merimo!!!", ali i to bi pomoglo, pa ako ima ornih...   :crazy:

boree

Kad smo uzeli kombi sa lizinga nije imao ništa od opreme , al ništa , i ja lepo uzeo poveći vijak koji odgovara nazvoju i na njega zavario kuku od žabice za sajlu i eto kuke za dž , pošto je ta što nudi ?

BGI

Pa nudi je za 800, mislim da to i nije tako mnogo, samo da vidim prvo da li odgovara... Sta mislis, isplati li se? Kaze da je fabricka, nije vareno nista...

boree

ako odgovara  :nezna: uzni , nije to neka para , ja sam napravio od priručnih sredstava kojih baš nema u svakoj fioci  :ok:

BGI

Pa to je jedino pitanje, da li odgovara...  :nezna:
Kada bi se nasao neko samo da izmeri duzinu kuke svog Megana, to bi mi resilo sve probleme...   :skace:

Sada mi je javio covek da ima i jednu od Scenica 2004, kaze da je deblja i duza (devojacki san), i misli da ce ta bas odgovarati.
Ima li neko iskustva?   :rotfl: