Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Laguna II ph1 styling

Započeo Saćipko, 15.10.2012. - 18:08

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Saćipko

E, ovako. Predstavio sam svoj novi reno, i sada zelim da uradim blagi stajling.

Zanima me, zna li neko gde ima da se nabave beli migavci za vrata (mali), srednje stop svetlo (belo), i ona maska izmedju farova?

Trazio sam ovde, ali nema nista vezano za stajling lagune...
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

Blazar

Migavce bijele imaš na laguni II ph2, znači možeš vjerovatno da ih naručiš u servisu, a čuo sam i da imaju u nekim prodavnicama tipa GangLand ali da oni ne duhtuju najbolje.  Za ovo ostalo neko drugi neka se javi.

Crazy Laguna2.2dCi

Mislis na ovakvu masku?

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Saćipko

Tako nesto, zatim onu stop lampu na zadnjim vratima, i bele migavce na bocnim... Nisam nasao ovde nista slicno
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

Crazy Laguna2.2dCi

Ja sam skinuo moju i farbao original masku, mnogu mu lepse stoji. :yes: :yes: :yes:

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

EspaceF1

Tablice su ti ubica  :yeah: :yeah:

Mnogo lepse kad su ofarbane lajsne i ta maska u boju auta.

Evo kako je to izgledalo kod mene na Lagunu  :ne:
[/img][/url]

mire

Meni baš lepše izgleda onako kako je fabrički napravljeno.  :kafa:

Goxxy

Citat: mupe poslato 09.11.2012. - 07:43
Meni baš lepše izgleda onako kako je fabrički napravljeno.  :kafa:
Isto, fabrikacija je majka. Međutim, nEsmo svi isti :)

Ta maska na LII phI je kao stvorena za eksperimentisanje i igranje. Preporučio bih farbanje u boji karoserije ako hoćeš da probaš nešto interesantno... ili možda u čak nijansu tamniju od karoserije,

bajic

pitanje da li pase na lagunu 2  zadnji stopovi od re-styling lagune 2  :yes:
sasa

Byk

Pase fizicki, ali ne znam da li je onaj prikljucak isti...

Ayrton_Senna

Kad smo kod ph2 video sam skoro na oglasima Lagunu 2 ph1 sa celim prednjim delom od ph.2 i to se prodavala na placu(mozda se jos prodaje) ili je bila dobro lupana ili je neko bas imao volje da je modifikuje. U svakom slucaju ogroman posao, farovi, hauba, mozda i krila...

Ika986

ljudi imam lagunu 2002 god i u naslonu za ruku postoji instalacija sa punacem za mobilni,pa me interesuje koji telefon i de u auto

Ćimo

fiksni  :celb1:
uzgred,omasio si temu...nemozes tek tako postavljati pitanja u bilo kojoj temi,potrazi malo i precesljaj forum i odgovor ce sam da ti se pojavi...pisano je ranije o tome  :wink: