Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

17" na Lagunu I?

Započeo El Bayanero, 18.03.2015. - 10:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

El Bayanero

Kao sto i naslov govori, interesuju me vasa iskustva sa 17"  na Laguni I. U stvari jedine felge koje me interesuju u ovoj dimenziji su Luxor(antracit) sa Lagune II.
Da li je felga teska i da li ce odgovarati dimenzija 222/45 17?

Prilicno sam neodlucan i vrlo blizu sam da ostanem na 15" jer je automobil kompletno originalan, a s druge strane volio bih je vidjeti i na ovim felgama. UKoliko imate nekih slicica pozeljne su....
Mr. Weber & Mr. Garrett

singer

probano sa 17' u toj dimenziji gume sa nerva sport.

nigde ne kace niti cesu plastike itd.  ali meni ne izgleda lepo(preveliko deluje tocak pa je auto mali(izdaleka kad gledas))

trazi 16',(205 55 16)po meni najlepsa dimenzija  :yes:

El Bayanero

Bojao sam se ove rupe izmedju tocka i blatobrana i ne bez razloga, bas je velika. Sve su prilike da cu ostati na 15" :nezna:
Hvala za slike i brz odgovor....
Mr. Weber & Mr. Garrett

singer

:hmm: ne kapiram sta si hteo da kazes...

po meni su ove zakon  http://img4.imagetitan.com/img.php?image=9_010.jpg

El Bayanero

Mislim na rupu izmedju ruba gume i ruba blatobrana. Kad stavis vecu gumu automobil je podignut kao terenac.  :nezna:
Mr. Weber & Mr. Garrett

Goranapatin

Greška. Nisam video da je u pitanju Laguna I.

IvanBaja

Zar se vecim tockom dolazi do tog veceg razmaka? Danas sam vidio Citroen C4 sa felnama 17" i ja nebi ni primijetio da su to 17" da nisam sa nekih 50m vidio da je auto nekako...cudan. Razmak izmedju tocka u blatobrana je bio toliki da sam uspio da stavim oba lakta jedan na drugi i jos je bilo malo mjesta. Mislio sam da mu nesto sa vjesanjem nije najbolje ili da je stavio one stelujuce amortizere.
Mislim da bi 17" moglo da ljepse izgleda ali uz HR ili Eibach opruge. Ali to je vec druga tema.

El Bayanero

Odustao sam. Pogledao sam nekoliko slika i Laguna izgleda nezgrapno, s druge strane nema tih opruga koje bih zamjenio za fabricku udobnost Concord-a. Neka je OEM tako je najbolje. Sad je svejedno Coach vise u funkciji.....
Mr. Weber & Mr. Garrett

chika.doctor

A i ne znam da li bi uopšte mogao da staviš Louxor 5x108 na Lagunu 1 koja ima 4x100 raspon rupa (ako se ne varam, ne znam za Ph2 da li je isto kao Ph1)
Ali gotovo iste takve, samo 16'' imaš sa 4x100 rasponom rupa i to bi verovatno lepo izgledalo uz odgovarajuću dimenziju guma..

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

El Bayanero

Moja ima 5 rupa, jedina serija pored V6 ;) Veci je problem ET kod Louxora, dijelom sam i zbog toga odustao. Ostaje sve fabricki, Concord je isuvise rijedak paket da bih ga kvario, eventualno ide OEM spojler na gepeku i to je to......
Mr. Weber & Mr. Garrett

mire

Louxor 16 meni nije lep, pogotovo ne za L1. Slažem se da ne treba da menjaš paket koji imaš.

singer

Aries i cao dovidjenja-neprevazidjena izgledom a pri tom jos i OEM   :v:

mire