Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Ostecenje lima i farbe

Započeo fLiP, 30.04.2008. - 10:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

fLiP

Gde imaju branik servisi?

Mene zanima trenutno u Beogradu, al mogao bi neko da preporuci i za druga mesta. Nekom ce sigurno koristiti!

Click

Cuo da ima negde u Rakovici, ulica cini mi se Vodice, koga mnogi hvale.. Imas dole na Rakovickom putu, blizu Toyote Mijaljevic i imas na Bulevaru Revolucije (pocetak Smedervskog puta, preko puta OMV-a). To je onako iz glave..

Bojan_NBG

Janko Symbian...Nema boljeg... :too:

fLiP

Izvinite sto kasnim. :)
Ma pokupio sam macku na auto putu.
Bio sam kod njih par. Kod plavog mosta na Dushanovcu(odma kada se iskljucim sa auto puta sa). Onda sam bio jos kod jednog i kazu da ne moze da nameste.
I onda kada sam bio u servisu zalio sam se gazdi , koji je radosno trazio machku ispod kola  :doh:, i on onda se on potrudio da potrazi neki polovan branik, koji nije odgovarao. Nakon cega je pozvao nekog njegovog iz komshiluka i covek je rekao da ce reshiti to za 4000din~50e. Sto je po meni sasvim ok. Jer je bas otkinuto jedno parce od 20cm odozdo sto drzi ispod patos. Naravno cena je bez farbanja.

Ebga bilo mi je gadno sho sam tako ubio machku.
Bio sam u brzoj traci, prilikom preticanja sam se vracao u desnu sporu traku (taj auto je bio mnogo dalje iza mene), poceo da se prestrojavam(dao migavac) i onda video macku doshla je do pola, usla u sporu traku(iz brze trake je dosla), i naravno ja se o5 prestrojio u brzu i SINULO MACHKI DA SE VRATI NAZAD! Izbegao sam je koliko sam mogao. I gadno me smorila machka, jer pretpostavljam da se nije dobro zavrshilo. Ni veterinarska stanica joj ne bi pomogla. :D

Nije mi bas dobro doshlo da proveravam severnog jelena na auto putu pri brzini od  140km/h.

Nego odoh u Off T. Dobro je da je nisam pogodio sredinom pa da i mene nesto udari....

Ne mogu nigde sloopanog scenic-a da nadjem za branik. Megane sam vidjao...

Ali nakon praznika provericu i kod tih. Rakovica mi je veoma blizu ;)

Evo i slike te stete.  :fucka:sd

danijelzg

Macke ti se uvijek vracaju odkud su dosle,ozbiljno. Uvijek idu na tu stranu... malo tko to zna.
A toj tvojoj macki je to sinulo po posledni put  :laugh:
Tebi je macka gadno izbila pare,gadno.
Inace,bas ti je napravila veliku stetu. Ja sam udario macku sa 70 ili 80km/h u svojoj ulici pred ocima vlasnice.Izbila mi je mrezicu,koju sam mogao da popravim(imao sam aluminijsku  na autu pa sam je ispravio,ne plasticnu ko vi) i pukao mi je branik kod maglenke a to nisam popravljao.

Exception®

Citat: fLiP poslato 02.05.2008. - 23:35
...i SINULO MACHKI DA SE VRATI NAZAD!
:lool: :lool: :lool:

Chil out, vidiš da se malo zezam :zubo:. Dobro si ti nju odvalio, sudeći po braniku. Juče Dule kada se vraćao iz NS-a za OS, kod Iloka je svojim Scenicom pokupio zeca sa cca 80 km/h sredinom auta. Danas se vratio na "mesto nesreće" i uspeo da "izboksuje" da naplati štetu od lovačkog udruženja. Eto, da si udario naku divlju životinju, npr. žirafu, možda bi i ti isto prošao :lool: :lool: :lool: :ziveli:
ΕΛΛΑΣ

fLiP

Ma vidim da se zez. Naravno, meni samo malo smor. Jadna cica maca razbila je kacigu.

:rotfl: :rotfl: Ha ha ha ja cu da idem da trazim seljaka da mi naplati stetu!

Nece ga to jeftino izaci, tj. lovachko udruzenje. bas ga briga kada se snasao!  :cool:
Nisam znao da postoji ta mogucnost! :ok:

Ovo bas ide uz ovaj topic! :) Ako nekom nedaj Boze zatreba(zechiji gulas)!  :laugh: :laugh:

@Danijel: Sto i ti nisi naplatio vlasnici!!! :D hehehe osecam da te je dobro nagradila! Sigurno se zavrsilo samo sa tim branikom??? (nikakve strafte od kljuceva)

Exception®

I kod nas po zakonu možeš da tražiš odštetu od lovačkog udruženja ako udariš divljač na mestu gde ne postoji znak. Ali po Vojvodini si stavili svugde znakova tako da možeš da se slikaš po tom pitanju :mad: . Ali mi jedna stvar nije jasna... Izgleda da je maci ovo bio poslednji, 9. život :laugh: ? Javi koliko te je koštala popravka i gde si radio ;)
ΕΛΛΑΣ

fLiP

:yes: Naravno chim budem zavrsio. I sta i kako je sve radjeno! 

danijelzg

Citat: fLiP poslato 02.05.2008. - 23:48
@Danijel: Sto i ti nisi naplatio vlasnici!!! :D hehehe osecam da te je dobro nagradila! Sigurno se zavrsilo samo sa tim branikom??? (nikakve strafte od kljuceva)

Nikakve strafte od kljuceva... nikakve. :)
Ali zao mi je te macke,bas...  Prica se da je voljela da se kupa,zamisli! Macka koja se ne boji vode.
Inace,ta vlasnica mi ne smije nista prigovorit,da ne prodje ko jedan njen zemljak  :rotfl: Zato nemam problema s njima  :zubo:

bobiska

Ovo steta od mAcke?
Da nije od mEcke?
Btw, jedan od starijih i samim tim verovatno boljih servisa je u Rifata Burdzevica, kod gradske bolnice.

fLiP

ewo i slika. Celo krpljenje je ispala 50e. Sada jos maglenka i plastika ispod ruba da se postavi.

Exception®

Ne znam gde su ti radili, ali na prvoj fotki mi deluje krivo odrađeno :hm1: Hoćeš lakirati branik ili ostavljaš tako?
ΕΛΛΑΣ

fLiP

Ma falilo je veliko parce. I meni deluje tako ali kako ga je ovaj brusio pa tako se zaseceno. Naravno bice prefarban. I iznutra hvali plastika iznad tocka, to je otislo sa mackom. Narucio sam je pa kada stigne. Taman ce to da se prefarba i bice kompletno. Jedino nije zavario jedno malo parcence pored maglenke(crna plastika).

danijelzg

Ja bi si sam polakirao to sto nema boje... ionako to nece da se vidi posto je odozdo.