Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
S

Znacka na gepeku Megana 2

Započeo sasha, 25.11.2008. - 19:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Alhemičar

Verovatno sam vec pisao ali ponovicu .. za Clio 3 zadnji znak kosta oko 2.600 din.!
I da .. ja ga vise necu stavljati  :ne: ,bar ne dok ne kupim garazu!   
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Mr.Black

Citat: sasha poslato 23.12.2008. - 14:00
Na buvljaku pogledao, obisao sve tezgice i nema  :place:

A u butiku kosta 2652din  :mad: :mad: :mad: Za parce plastike, to je stvarno bezobrazno velika cena. Necu sigurno kupiti, nema nikakvu zastitu i vec na sledecem parkingu moze ga neko opet skinuti. Radije cu potraziti na nekom auto otpadu.

Isto toliko kosta i onaj znak sa strane na vratima gde pise oznaka motora  :banghead:  ja jos nisam stavio ni to ni lajsnu, isto ko i ti bauljam po otpadima vec mesec dana, necu da im dam za novo toliko para, stvarno su cigani bre hebem im mamu francusku.

sasha

Proizvodni troskovi za tu plastiku su smesno mali. Umesto da svakom vlasniku auta besplatno ili po simbolicnoj (nabavnoj) ceni daju tu kozmetiku i time obezvrede trud da se uopste skine oni sebi prave dvostruku antireklamu, pored velike cene i auto koji ruzno izgleda bez znaka.

Alhemičar

^^
Bravo majstore!    :ok:    To je sustina svega.    :yes:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.