Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Ostecenje lima i farbe

Započeo fLiP, 30.04.2008. - 10:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

twingoVD

Citat: Click poslato 11.06.2008. - 22:30
Dobro si prosao.. A i taj evro-izvestaj.. Imao si srecu sto je kum, pa te nije zavlacio - znas ono, odete u osiguranje i cuvena izjava: Ja kriv?!!

da, velika sreća da je kum, inaće vozio sam 70ak u zoni 40... po tome sam ja kriv...

inaće mogao sam birat hoću li udarit u kuma ili završit ispod kamiona...

Click

Exception®

^^
Slažem se :D

BTW, pošto znam već celu priču, samo ću ti reći: :vidiga1:
ΕΛΛΑΣ

twingoVD

Citat: Exception poslato 11.06.2008. - 23:07
^^
Slažem se :D

BTW, pošto znam već celu priču, samo ću ti reći: :vidiga1:

:bat: :bat: :bat: :zubo:

Exception®

Isti komentar... I ja sam očekivao goru situaciju, ali koliko vidim, šasija ti nije pomerena, mada se to ne može sa fotke skontati. Videćeš, lepo kada ga odrade, neće se ni videti da je udaren :too:
ΕΛΛΑΣ

fLiP

Dobro je da nije bilo tezih posledica! Ebes i stetu! To se da popraviti! I kum nije dugme!  :hura: :laugh:

Srecno u poprvaci i neka te i dalje dobro sluzi!

shone

kum :) klasika...

mene moj zamalo da zgazi pre X godina  :zubo:

Mr.Black

Citat: shone poslato 12.06.2008. - 09:00
kum :) klasika...

mene moj zamalo da zgazi pre X godina  :zubo:
Znaci nije te zgazio pa ti spasao zivot  :rotfl: eto sad si mu jos i duznik  :rotfl: :rotfl: :rotfl: SORRY za OFF :OT:

IsNoGood

valjda ce lepo da ga srede, iako nista bitno nije pomereno ja cu uvek znati da je to udaren auto...

danijelzg

Ma Iznogude,nije to nista za auto. Znam da ces znati... ali nemoj da se bediras bez veze.

Nadam se da ce ti ga popraviti a da se ni ne vidi da je bio udaren...

Alhemičar

Citat: IsNoGood poslato 12.06.2008. - 12:49
valjda ce lepo da ga srede, iako nista bitno nije pomereno ja cu uvek znati da je to udaren auto...

To "udaren" treba shvatiti uslovno..jer to nije nista strasno.Ne daj boze da je bio neki zesci udarac,neko pomeranje bocnih stubova,motornog prostora i sl.,to bi onda stvarno bio udaren auto..ovako..to nije "udaren" auto u pravom smislu reci.   :yes:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Citat: IsNoGood poslato 12.06.2008. - 12:49

Ti ćeš znati, ali neće znati onaj kome budeš prodavao auto :laugh:

BTW, glavu gore. Ovako je ni kriv ni dužan prošao kolega sa HR foruma. Inače, znam koliko je volje, truda i para uložio u svoj auto :(

KLIK

Ovo je auto koji je izazvao čitav cirkus a lik je sa njim hteo da pobegne :fiju:

ΕΛΛΑΣ

Exception®

Znači, da se svi pazimo kumova? Kako je krenulo... :hm1: :celb1: :celb1: :celb1:
ΕΛΛΑΣ

boki01

Sitoty Rwingo  :place1:

Sreca pa ti nije kuma izletela - Zamisli da si nju morao  :write:

Hej, a koji ti je Tvingac, imas li koju slicicu sad kako si ga opravio  :hey:
Ljubitelj Francuza i dizela

twingoVD

twingo je 1.2 16v 2004 god.

još nije popravljen... kod limara je... valjda će bit kroz sljedeći tjedan... nadam se...