Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Ostecenje lima i farbe

Započeo fLiP, 30.04.2008. - 10:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

Ti što preporučuju farbanje celog krila, ili po delovima limarije koji se "seku", hoće samo da uzmu lovu. Nekada jeste bilo tako, ali danas mogu da ti urade samo deo i posle poliranja nema nikakve razlike jer je boja u nijansu pogođena ;)
ΕΛΛΑΣ

twingoVD

meni je frend dobio sa mazdom malo sprej u boji auta za takve stvari, malo ga slučajno pogrebe, malo pošmirgla ogrebotinu i naspreja... uopče se ne skuži da je bio greban...

bazdarevic

Pozdrav narode,

Imao sam malo izletanje pre koji dan, i jedino sto je nastradalo su plastike koje se nalaze sa unutrasnje strane tockova(bog te pitaj kako se zovu).
E sad valjalo bi namestiti nove, pa da li neko ima iskustvo gde se to radi i koliko to kosta.
Naravno uvek postoji opcija da odem u ovlasceni servis...

Exception®

E sad... Ne bi bilo loše da fotkaš deo koji je stradao. Ne znam šta su ti "plastike sa unutrašnje strane točkova". :hm1:
ΕΛΛΑΣ

Marko Os

To su one plastike u blatobranima. Imas dvije opcije. Ili nadji neki slupani na otpadu ili pravac servis i pripremi se za shock. Samo sto ces na otpadu dosta tesko takve stvari naci jer prvo sto se skida sa auta na otpadu su bas te plastike, i branici, ako su citavi.
Ušveckoj ladno, al standard

bazdarevic

Ma slikao bi ja ali nisam jos stigao u ns sa godisnjeg...

Exception®

Pa i ja sam pomislio da je plastika sa unutrašnje strane blatobrana, ali mi nije baš jasno kako ona strada a da točku ne bude ništa :wtf:? Zato sam i napisao da poslika. Inače, na otpadu ćeš to teško naći :fucka:. Probaj, ali kao što je Marko_OS napisao, i ja čisto sumnjam :nezna:
ΕΛΛΑΣ

Click

Plasticno potkrilo, tako se zove. Moze da se nadje, ali jaako, jako tesko kao polovan deo. Ja bih probao u sabackoj auto-industriji, oni su jaki sa takvim stvarima.

Storia

Možeš imati oči a i dalje biti slep

Click

Kada su kola u pitanju, nista bez Sapca  :too:  :yeah:  :yes:

Exception®

Pa sad... Ako nije Kina, onda Šabac :celb1: :celb1: :celb1:
ΕΛΛΑΣ

Cagliostro

Citat: bazdarevic poslato 01.08.2008. - 12:56
Pozdrav narode,

Imao sam malo izletanje pre koji dan, i jedino sto je nastradalo su plastike koje se nalaze sa unutrasnje strane tockova(bog te pitaj kako se zovu).
E sad valjalo bi namestiti nove, pa da li neko ima iskustvo gde se to radi i koliko to kosta.
Naravno uvek postoji opcija da odem u ovlasceni servis...

Pokusaj kod ove firme iz Krnjace http://www.golas.co.yu/
Video sam pre par godina njihov stand na sajmu automobila sa izlozenim proizvodima, mozda ces naci kod njih to sto trazis.

nenasan

Ako hoćeš broj tel. iz Šapca,moj poznanik prodaje delove isključivo za Clia 2,ali pošto je samo poznanik ne znam mu broj,pa ću se raspitati ako hoćeš.

El Bayanero

Da bi najbolje stekao dojam koliko je to u ovlastenom ja cu ti napisati sta sam ja kupovao. Znaci, zastite za maglenke na Meganu(dodju odmah ispod maglenki dvije plasticne ploce po 25cm2) kostaju 40eura, danas sam isao po bocnu lajsnu za R5 i platio 70-ak eura.
Mr. Weber & Mr. Garrett

Exception®

ΕΛΛΑΣ