Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

poklopac rezervoara reno senik 1

Započeo bukur goran, 28.08.2015. - 21:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bukur goran

Imam problem,da li neko zna gde mogu da kupim vratanca za rezervoar ili kako da se nameste :help:

slavko_bgd

Probaj na sajtovima gde se oglašavaju oni koji prodaju polovne delove da nađeš vratanca sa šarkom. Možda ih čak nađeš u istoj boji.  Ako je polomljena šarka na tvojim vratancima to je teško ili gotovo nemoguće popraviti, jer je od PVC-a koji se jako teško lepi.
Improvizacija je majka svih...sekiracija.

Ap0calypto

Javi mi se PM. Dacu ti broj lika od koga kupujem takve polovne stvari
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

millosh84

imam jedan problem. malopre sam tocio gorivo na pumpi,medjutim izgleda mehanizam za poklopac zaledio, ovaj sto sipao cimnuo jace i sad nece da se otvori(zakljucan). da li se moze nekako skinuti ili mora da ga na silu otvorim? onda jedino preostaje nov mehanizam.. da ne otvaram novu temu..hvala

ekozelj

Nemoj ništa na silu da radiš. Otvori desni pretinac u gepeku. Skini unutrašnji poklopac koji se i inače skida kad se menjaju sijalice na zadnjoj desnoj lampi. Zavuci ruku prema mestu gde se nalazi otvor za punjenje razervoara a samim tim i poklopac i napipaj ručicu koju ćeš povući i odbraviti poklopac (ovo okruglo na slici). Ta ručica je na samom motoru za zaključavanje poklopca, u direktnoj vezi je sa pinom koji vrši zabravljivanje poklopca i namena joj je baš ta, da se odbravi poklopac ako motor iz bilo kog razloga zakaže. Ako ne uspeš da je napipaš onda lepo demontiraj celu tu desnu stranu plastike u gepeku i videćeš o čemu se radi.

doesnotmatter88

Meni treba poklopac rezervoara komplet ako znate nekog ko prodaje delove neki telefon?