0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pozdrav ljudi, evo me sa dilemom i traženjem što hitnijeg odgovora.Imam ponudu za 2 Lagune:1. 2.0 dci 130, Evolution paket + metalik crna + Confort paket (automatska dvozonska klima, brisači sa senzorom za kišu, automatska parkirna kočnica, Aluminijumski naplaci 16")2. 2.0 dci 150, Dynamique paket + bela boja (mislim da je nemetalik)Cena je vrlo slična, razlika je manje od 200 evra. Prva ima nesumnjivo lepšu boju, druga ima sledeće prednosti - 17" naplatke, tempomat, bolje presvlake, zadnje parking senzore i bolji motor. Ostale prednosti Dynamique paketa su zanemarljive. Šta biste vi izabrali u slučaju da vam neko ponudi ove dve varijante? Da li su ove prednosti vredne žmurenja na jedno oko zbog bele boje? Pretpostavljam da će mnogi reći da je boja stvar ukusa i da je individualno, i svestan sam toga, ali ipak da se prokonsultujem.I još jedno pitanje - pošto su ovo dizelaši, da li i ovde važi pravilo o potrebi za održavanjem DPF filtera? Već sam smarao sa ovim pitanjem za Koleosa od koga sam iz nekoliko razloga odustao, ali hoću još jednom da proverim kakva su iskustva ljudi sa ovim motorima.
Evo, da se zahvalim na komentarima koje sam mogao pročitati pošto su i oni delimično imali uticaja na odluku.Naručena je bela Laguna sa Dynamique opremom Juče nisam znao, ali sam danas dobio informaciju da je na tom modelu dodat i paket Xenon Dyn koji sadrži "dvostruka ksenon svetla sa svetlima koja prate zavoj". Pošto slabo poznajem materiju bi-xenon svetala, kakve benefite donose ta svetla? Da li dominiraju fizuelni efekti ili praktična upotrebljivost i korisnost? Ovo pitam i iz razloga što taj paket košta 1102 €, što je velika cifra, pa su sad moja očekivanja od tih svetala i da kuvaju kafu
Juče nisam znao, ali sam danas dobio informaciju da je na tom modelu dodat i paket Xenon Dyn koji sadrži "dvostruka ksenon svetla sa svetlima koja prate zavoj". Pošto slabo poznajem materiju bi-xenon svetala, kakve benefite donose ta svetla? Da li dominiraju vizuelni efekti ili praktična upotrebljivost i korisnost? Ovo pitam i iz razloga što taj paket košta 1102 €, što je velika cifra, pa su sad moja očekivanja od tih svetala i da kuvaju kafu
Evo, da se zahvalim na komentarima koje sam mogao pročitati pošto su i oni delimično imali uticaja na odluku.Naručena je bela Laguna sa Dynamique opremom Juče nisam znao, ali sam danas dobio informaciju da je na tom modelu dodat i paket Xenon Dyn koji sadrži "dvostruka ksenon svetla sa svetlima koja prate zavoj". Pošto slabo poznajem materiju bi-xenon svetala, kakve benefite donose ta svetla? Da li dominiraju vizuelni efekti ili praktična upotrebljivost i korisnost? Ovo pitam i iz razloga što taj paket košta 1102 €, što je velika cifra, pa su sad moja očekivanja od tih svetala i da kuvaju kafu