Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problem sa spoljnim retrovizorima

Započeo Mix, 26.11.2008. - 11:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boky

Citat: Neletaksista poslato 11.03.2019. - 09:29
Automarket posle Autokomande. 300 din za mog Senika,jos mi i zamenili. Sa sve grejačem,original
Jel mozes da napises gde se nalazi tacno radnja? Trazim vec neko vreme i nista ne nalazim.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Neletaksista

Otprilike u nivou skretanja za SC Banjica,ali sa suprotne, neparne strane

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Boky

Citat: Neletaksista poslato 10.06.2021. - 10:53
Otprilike u nivou skretanja za SC Banjica,ali sa suprotne, neparne strane

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Hvala

geler

Auto market se zove radnja, malopre sam prošao i zatvorena je. Verovatno je promenjena lokacija.

dadotb

Postovanje, malocas mi puklo ogledalo retrovizorsko levo iz projekcije vozaca LEVO...reno grand scenic 2007. Ima li uticaja da li je auto 88 ili 96 kw ili je isto ogledalo i gde ima u BGD..? HVALA

djiuliju

Staklo je isto, treba da ima da se kupi u vecini krstenih radnji, kod onih sto drze delove za francuze ima na stanju garant

dadotb

Ok hvala

mire

Ja bih radije gledao na otpadu jer u radnjama prodaju često neka stakla koja samo liče na originalna.

gregori

Nadam se da nije problem što pišem u temi u kojoj se nije pisalo par godina.

Ovako, igrom slučaja sam razbio desni retrovizor na kolima, da ne objašnjavam kako. :D Kadjar ph2. Sad, gledam da kupim i radije bih neki kvalitetni umjesto nekih kineskih zamjena. E sad, kako da znam koji model odgovara mom autu? Gledao sam na nekim sajtovima ali se ponuđeni modeli razlikuju po npr broju utičnih kontakata. Postoji li neki kod za auto na osnovu kog se pretražuju odgovarajući djelovi?
Pitam sve ovo jer kod nas u CG sam već kontaktirao nekoliko radnji i svi su mi tražili broj šasije i rekli da će provjere sa stranim dobavljačima međutim to nešto sporo traje pa nađoh neki sajt u Srbiji po kome bih isporuku mogao očekivati za par dana.

brunosl

Imam problem sa retrovizorima na Renault Scenic 2 2005. Retrovizori se uredno sklapaju, ali kada padne kiša neće da se otvore, dodu do pola i stanu. Dali je netko imao sličan problem i kako ga riješiti.
BrunoS

amplifier

Izgleda da istu boljku imaju sve do Scenic IV, isto mi se desava. S tim sto se sad vozacev ne zaklapa ni po suvom. Mada iskreno nijesam se nesto bavio time.

Sent from my 2406APNFAG using Tapatalk

pedjak

Meni (Scenic IV)  nekada rade uredno, nekada ne reaguju, tj samo malo krenu. Obično malo poguram i budu OK

TT

alexsasa

Moguce da se nakupila neka prasina ili druga necistoca, zaribao mehanizam. Logicno mi je a i procitao sam skoro da se tako nesto desilo, covek je rasklopio rertovizor i ocistio, proradilo sve.

Sent from my iPhone using Tapatalk