0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja sam i kupio Wintere za slab auto i za zimu, za Citroen Saxo, lepo su drzale po snegu i na to nemam primedbi, ali da na 3 od 4 gume dodje do defekta sa manje od 12000 km i jos da Tigar ne uvazava reklamaciju zbog toga sto je do toga doslo usled mehanickog ostecenja... Zasto mi se to ne desava sa drugim gumama? Jos sam u startu jednu gumu zamenio u roku od 7 dana jer mi se auto tresao posle montaze i ustanovljeno je da je guma kriva, tj. da ima krivu saru A ja vodio auto na centriranje trapa... Jos je to bila Wintera namenjena za izvoz u Nemacku koja se prodaje pod drugim imenom, mislim da je Rotox ili tako nesto, koja bi trebalo da je kvalitetnija
Mislim da medju gumama danas nema neke drasticne razlike, bar ne neke koju mi prosecni vozaci mozemo da osetimo..
Nesto si pobrkao- Rotox je ime pod kojim se prodavala ta guma umesto tigar, a Wintera ili po novome Winter1 je model gume koji sam ja kupio... A da je slucajnost da naletim na 4 lose gume mnogo je.
Wintera je dobra guma,to su mi potvrdili i mnogi taksisti.TG 621 moze ali na slabija auta,za TG 635 ne znam da li se jos uvek radi.Tigar je sada sasvim dobra guma (Miselin je vecinski vlasnik od nedavno)
Ovo što navodi kolega Clioman za taksiste po meni nije merodavno. Njima je bitno da guma odrađuje posao za malo novaca a Wintera je upravo takva.Što se Michelin-a tiče, odavno oni međusobno sarađuju ali ko je kada postao većinski vlasnik, to stvarno