Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Letnji pneumatici - gume

Započeo filo, 04.05.2008. - 14:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

filo

Citat: Exception poslato 04.05.2008. - 22:50
Samo mi jedno nije jasno... Voziš RS-a, stavio si mu naknadno felne od 18" (ispravi me ako grešim) a problem je da svakih 17-20.000 km promeniš gume :wtf:

NHF

Dimenzija felne je fabricka.   Fabricke gume su bile Continental sport contact 2   225 40 R18 92Y
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

Exception®

Pa koliko su ti one trajale km :??:
ΕΛΛΑΣ

filo

Citat: Exception poslato 05.05.2008. - 23:02
Pa koliko su ti one trajale km :??:

Iskreno dosta duze.  Zamenjene na 33000.  Mislim da su bile dosta bolje u krivini.   SportContact 3 su katastrofa po hladnom vremenu.   Iskreno prve sp 3 sam kupio na ebay de za 125e  Ovde su malooo  preterali sa cenom . 220e :ranting:. Na ebay su mi promakle Yokohama po 136.

Sada stvarno neznam sta da kupim. Sport Contact 2 nema vise .   Dunlop sport max imaju najbolju cenu oko 110 e ali ...

Exception®

Pa ja nigde Winteru nisam popljuvao, naprotiv... Imao sam je i bio njome zadovoljan :yes:

Citat: Clioman poslato 05.05.2008. - 22:40
Naravno da svako gleda da prodje sto povoljnije,ali nikako po cenu losije sigurnosti ili ne znam vec cega

A samo mi nemoj pričati o taksi udruženjima i sigurnosti... Okreni se malo po gradu i pogledaj kakvim se krševima služe taksisti ;)
ΕΛΛΑΣ

amply

Winteru vozim dve sezone isklučivo zimi. Za taj novac je OK. Medjutim, nakon 2 sezone i možda predjenih jedno 6000 km, nije više u zimskim uslovima ista guma kao što je bila. Vizuelno se ne vidi da je potrošena. Jedna je dobila i "bubreg" sa unutrašnje strane. Sve u svemu za normalnu vožnju (zimi vožnja i ne treba da je nenormalna), dobra guma.

Kao letnje gume sam na početku sezone promenio Goodyear GT2 u Michelin Energy Saver. Kupljene su u Tigar trgovini, gume su imale promociju na Peuget-u 308, i prezadovoljan sam. Michelin je neuporedivo tiši od Goodyear-a što je po meni Goodyer-u bila najveća mana. Odlične na kiši, na kočenju, medjutim bokovi su mekši pa se auto više "ljulja" u krivini. Nešto se priča da ima mali otpor kotrljanja, pa da štedi gorivo.... itd, uglavnom po meni i za mene za nekih 4.500,00 dinara idealna guma.

Exception®

Onda ili Dunlop Sport max ili probaj da potražiš CS2 :nezna: Ja sam njima prezadovoljan, stvarno su gume prva liga :)
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Citat: Exception poslato 05.05.2008. - 23:17
Pa ja nigde Winteru nisam popljuvao, naprotiv... Imao sam je i bio njome zadovoljan :yes:

A samo mi nemoj pričati o taksi udruženjima i sigurnosti... Okreni se malo po gradu i pogledaj kakvim se krševima služe taksisti ;)

Pa ima i takvih ludaka i to dosta,a ima i normalnih ljudi i normalnog sveta!Kao i u svakoj profesiji kod nas.Ne treba generalizovati!  :ne:

@ amply : Planiram da uzmem te Michelin Energy Saver kada dodje vreme za zamenu!  :ok:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Ne spominjem ja nenormalne ljude i nenormalan svet. Napisao sam da su vozila krševi i da na takve krševe niko nije lud da stavlja neku skuplju zimsku gumu pošto i Wintera obavlja posao :yes:
ΕΛΛΑΣ

nebojsa

@ amply, sve sto si naveo su i moji isto utisci za energy saver, pri tom ...zar ova tema vec ne postoji !?!?!?!?! u ankete i slicno ?

filo

Citat: Exception poslato 05.05.2008. - 23:19
Onda ili Dunlop Sport max ili probaj da potražiš CS2 :nezna: Ja sam njima prezadovoljan, stvarno su gume prva liga :)

Nasao sam ContiSportContact za 170e  I Bridgestone za neverovatnih 270 eura. :gun: Cene sa pdv-om u Srbiji.   

Informacija za povoljnu kupovinu u Srbiji bi mi dobro dosla. 

Exception®

Citat: filo poslato 09.05.2008. - 23:04
Informacija za povoljnu kupovinu u Srbiji bi mi dobro dosla. 

Ubedljivo najbolje cene ;):

"Tri-kom"
Novi Sad
Partizanska 35
Tel: 021/6332-179
:ok:
ΕΛΛΑΣ

Click

Za clanove Kluba

DŽLS d.o.o.
Trgovina na veliko autogumama i drugim proizovodima od pneumatici za motorna vozila. U ponudi su sledeće marke pneumatika: Tigar, Dunlop, Kleber, Michelin, Kormoran, Falken i Sava.

Popusti za članove Renault Klub Srbija:
• Na cene proizvoda iz aktuelne ponude
Sava i Tigar - 15%
Dunlop - 20%
Michelin i Kleber - 30%
• Besplatna ugradnja kupljenih pneumatika
• Usluge hotela za pneumatike - 25%
(oko 100 dinara mesečno po točku)

DŽLS - prodavnica
11000 Beograd, Kraljice Marije 40
Telefon / fax: 011 / 3235356

Pit stop - vulkanizerski servis i prodavnica
11000 Beograd-Mirijevo, Jovanke Radaković 25i
Telefon / fax: 011 / 3245023
www.autogume.co.yu

Exception®

Citat: Click poslato 10.05.2008. - 00:34
• Usluge hotela za pneumatike - 25%
(oko 100 dinara mesečno po točku)

Daj majke ti :wtf: Ovo je kao sa popustom :doh:? Ja godišnje čuvanje plaćam 30 € :yeah:
ΕΛΛΑΣ

Sillypuppie

e ovo nije loše za gume...

još kad bi bila neka klopa, ihajjj

Kod

Moje iskustvo sa Bridgestone markom je izvanredno tako da bih ti ja preporucio Bridgestone Potenza RE 050 A.....
Aleksandar