Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Letnji pneumatici - gume

Započeo filo, 04.05.2008. - 14:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ap0calypto

Lepa pukotina

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

boblegend

Uvek se pitam i ovo je još jedan dokaz, pa za šta će da  priznaju reklamaciju gume ako ne za ovo :wtf:

alexsasa

Kilometraza je dobra ali ovo ne bi smelo da se desi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

aboki85

Ma ja sam kriv sto nisam reklamirao na vreme, sad mogu da se slikam samo. Jeste km dobra, ali bok izgleda kao da imaju 10 godina, a ne 3.

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

alexsasa

Bas tako a verujem da je sara ok, ne bi je ni koristio da nije tako..

Ap0calypto

Prethodne Lassa AS posle 4 godine i nekih 40 000 su bolje izgledale

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

baki800

Moj tigar posle 5 godina i isto kilometara izgleda bolje od ovoga.

Bože kakav krš od gume, nemoguće mi je da je sama pukla ovako nakon 3 godine

Ovo ne smeš voziti.

Sent from my RMX3472 using Tapatalk

mire

Koliko je teško to električno sokoćalo? Da nije nosivost gume premala? Ovo je realno katastrofa... da izgubiš glavu negde...

reemark78

Možda je bila malo izduvana nekada?

A kakva je fora sa gumama koje odgovaraju električnim vozilima, šta je tu drugačije?

alexsasa

Dosta su teza elektrovozila.

wcyber

conti ima obicno modele guma koji su ojacani sa strane

aboki85

@mire oko 1500kg. Guma je 91 tezinski index odnosno 615kg po gumi nosivost. Bruto 2460kg Bukvalno ne mozes naci 195 55 16 letnju, a da je 91. Skoro sve su 87, a to je nekih 70kg po gumi manja nosivost, odnosno 2180kg. Kontam da se i tu uklapam, ali bas zbog toga da mi posle ne bi neko rekao zato su ti propale sam uzeo 91.

@reemark78 Bukvalno nikad nisu bile na manjem pritisku. Cak i sad kad je zahladnelo, odem i doduvam da kad su hladne bude kako treba. Prednje zbog tezine idu na 2.6 🫣

markofpi

Ja sam u jednoj temi spominjao da mi je Megane dosao sa Conti letnjim gumama koje su bile stare 2god. Kada sam ih menjao majstor rece da su gume pocele da trule!??

mire

Citat: aboki85 poslato 17.10.2024. - 20:20
@mire oko 1500kg. Guma je 91 tezinski index odnosno 615kg po gumi nosivost. Bruto 2460kg

Ma ni blizu da bi u tome bio problem...

aboki85

Evo odgovora, gume imaju dodatnu garanciju od 24 meseca na kvalitet.