Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

2016 Scenic IV

Započeo Perkee, 22.02.2016. - 21:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Perkee

Renault je danas greskom objavio fotografiju novog Scenica, ali su je brzo izbrisali. Nakon ove greske ce ga sigurno prikazati za koji dan, ranije nego sto su to planirali. Po meni je sto se tice dizajna "Top"! :) Bas ubadaju sa novim modelima, mislim da ce i tehnicki deo bidi dobar kao do sada. Koliko vidim baziran je na R-Space konceptu iz 2011. :D

Ap0calypto

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

baki800

Reno kad ga ubode sa dizajnom razvali.
Jedav cekam da vidim unutrasnjost.

Don Gagione

dizajn kao na clio 4 samo veci malo

wcyber

bas htedoh i ja da kazem isti clio .. sta znam nisam nesto odusevljen .. al dobro, stvar navike, ko i sa svakim reno dizajnom :D

valjan

Što bi rekao onaj Švabo, Čeh i Rus: "Shut up and take my money"

Perkee

Nakon greske kao sto i biva su ga vec jutros pretstavili sa 3 slike. Samo su izbacene slike prednjeg dela. Kakav ce biti ostatak videcemo. Sto se tice enterijera bice verovatno indentican kao na Meganu. Pogonske jedinice su indenticne, da li ce ici i sa 4Controle sistemom ostaje da vidimo. :D

Saćipko

Vrlo lici na captur.
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

Boki

Mnogo je lep :blink:

Nemam pojma sta mi se vise dopada,megan4 ili scenic4 :nezna:
Nisu sale za umove male

IsNoGood

I meni se sviđa izgled, samo da vidimo kako će u realnom životu da izgleda na nekim civilnim točkovima od 16-18" a ne ovi kamionski. Takođe, iskreno se nadam da su počeli da koriste "standardne" dimenzije guma, tipa 225/45/17, 205/55/16 i sl.  :write:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

iggyboy

Prelep, lepši i od megana i od captura a i kadjara

Aca BG

mire

Saćipko

Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

IsNoGood

Sviđa mi se i na pravim slikama  :oo:  točak 20"

Megane karavan mi nešto jako vuče na Passata  :zubo:
Pretpostavka je majka svih zajeba!