Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

2016 Scenic IV

Započeo Perkee, 22.02.2016. - 21:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

IsNoGood

Ta cena stvarno nije strašna za premijum gumu. Gledam letnje gume za Lagunu 215/50/17 ili 225/50/17 i cene su 17-18.000 po komadu za kvalitetnu, tako da cena definitivno nije strašna.
Pretpostavka je majka svih zajeba!

djiuliju

Ma bre mnogo je. Mozda nije mnogo da toliko kosta guma 20ca, al je previse da bude toliko velika. Barem za nase uslove. Senik 2 je prilicno popularan, vidim na ulici sve vise i trojki ima, cetvorka ce tesko da dostigne tu masovnost. E sad, slazem se da nekog i zabole za nase trziste, al ja pricam iz svog ugla.

mire

Kao što si i sam primetio, Scenic IV definitivno nije zamišljen za naše uslove. Za naše uslove ništa nije zamišljeno. Mi smo nebitni. Lično mislim da će se Scenic IV prodavati bolje nego III.

Saćipko

Ja m8sli da moze tu da se uglave 17 za zumski set...
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

IsNoGood

Može, ali u odgovarajućoj dimenziji, ako takva i postoji, ima uši da otpadaju od cene.
Pretpostavka je majka svih zajeba!

djiuliju

I nasra ce to da lici...guma je 195/55 R20. Sta bi bilo odgovarajuce u R17

mire

djiuliju

Taman za nase puteve

Saćipko

Lupam, neki 215/60-17, ili 215/60-16. Nemam sad tire size calculator
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

mladenst

Citat: djiuliju poslato 17.01.2017. - 13:55
I nasra ce to da lici...guma je 195/55 R20. Sta bi bilo odgovarajuce u R17
Neobicno je sto su toliko uske nekako nisu proporcionalne dodju ko gume na Ladi Nivi :) ima da idu kroz sneg bez problema :)
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

ivukoje

Citat: IsNoGood poslato 17.01.2017. - 12:07
Ta cena stvarno nije strašna za premijum gumu. Gledam letnje gume za Lagunu 215/50/17 ili 225/50/17 i cene su 17-18.000 po komadu za kvalitetnu, tako da cena definitivno nije strašna.

Gledaj dimenziju 225/45/17, pasuje za zamenu a cena 12k isti model kao 17-18k u dimenziji 215/50/17. (doduše auto ide niže za 13mm).

filo

Gledao sam ga juce kod PCS Vukovic .   Prava pokretna trafika .   Kaseta je dobra fora .  Otvara se elektronski i izlazi kao fioka .  Suvozac mora dobro da rasiri noge u momentu otvaranja da bi kaseta mogla da se otvori .  Ili da sedi pozadi . to je bolje .    Tockovi izgledaju sasavo i jako su veliki . Velika felna sa balonom . Bljak   Mogu da zamislim neke druge felne kroz koje bi se video malecki disk sto bi po meni bas izgledalo bezveze .  Motore nisam ni gledao ali pretpostavljam da su malecki i da prkcu kao na kultivatoru .  I jako lepo idu kad vozite po ogranicenju ko tetke .  Kak pritisnete gas on kao poskoci i gotovo . Nema dalje . Vrati se u kolonu i cuti  .

Na zalost nista mi se nesvidja .  Svi su na istu foru .      Ne znam sta cu da kupim posle  225.  Sta god da probam smesno mi .  Jedino mi je potrosnja interesantna u tim novim kantama

Probao sam novog megana .  Test voznja .  Tolko ruznih stvari sam primetio . Mislim da su mi naj ruznije kvake za vrata . Ko na frizideru pa jos niklovane da se bolje vide .   

Mislim da jedino espace ima neku foru .   Vise nemaju sta da izmisle i krenuli su u pogresnom pravcu .  Trpaju unutra razne gluposti nebi li bilo sto sarenije i ko na vasaru
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

mire

^^ Tako nekako...

A posle 225, pa naravno - 275. :zubo: Ili Golf R/GTI. :banme:

filo

Citat: mire poslato 18.01.2017. - 07:38
^^ Tako nekako...

A posle 225, pa naravno - 275. :zubo: Ili Golf R/GTI. :banme:

275 je slabo Goljf nece da dodje u obzir iako je jako dobar .  Nemci su mi ubili dedu i evo im k sto cu da im dam pare i da vozim tu kantu .  Trenutno nema nista da mo se svidja . Mozda od 225 napravim zdravih 300hp za svaki slucaj da se nade .  Ne mozda nego jako verovatno .  Polovne sportske automobile ne kupujem a ni obicne  .  Renault je nesto zakazao sa karakteristikama  i kvakama sto skida sa frizidera .  Njihova steta . Umesto da dam 35000 dam 2000e za delove i dobijem  300hp i stvar resena za neko vreme .

ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

mire

Tih 275 je već na gornjoj granici smislenosti sa prednjim pogonom... Obrati pažnju i na to. Hoće torque steering baš da se primeti na tako jakim motorima.