Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

2016 Scenic IV

Započeo Perkee, 22.02.2016. - 21:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bistro

Trebalo je da slikas i desnu stranu uporedbe radi

fluensmen

Nek ga daju meni, ja cu da se blamiram sa tim zazorima. :kez:

darkonda

Ovo je sa oglasa, a koleginica uzela nov auto i to sam video kod nje, pomislim mozda je los primerak medjutim gledajući oglase nije samo kod tog.
I na obe strane je tako...to nije dacija da kosta 8000, auto od 21000e ne bi smeo da ima tako lose zazore.

meganed97

To je ovaj. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14416388/renault-scenic-bose-blue-dci-120    Bogami, na desnoj strani je dobro.
Kaži koleginici da se zazori šteluju po principu šrafa preko ovih distancera što sam označio.

Možda se neko igrao sa levim, pa ga uvukao.
_______:renault:_______
Vožnja sa osmehom

Shoomyrovich

Poštovani prijatelji, search-ovao sam po forumu ali nigde nisam uspeo da nađem pa zato pišem ovde, ako iko može da mi pomogne ili me bar uputi na pravu temu bio bih zahvalan. Evo o čemu se radi:
Imam Scenic 4 2017. godište, pa me zanima da li neko ima savet gde nabaviti neke povoljne lance za ovu nestandardnu dimenziju njegovih guma (195/55 R20)? Tražio sam po google-u, a i obilazio razne prodavnice auto delova i opreme i niko nema lance za te dimenzije. Našao sam neke Konig Zip9 104 lance ali koštaju skoro 100€ pa mi je to baš previše za investiciju koju moram imati u kolima zimi, a pitanje je hoću li je koristiti, ako me razumete. Unapred se zahvaljujem svima na odgovorima i sugestijama.
Pozdrav

Goxxy

Za početak, pristup forumu preko Tapatalka omogućava nešto što ne bi smelo - a to je da se postuje iako nisi skroz kompletno registrovan.

Za početak:
- Predstavi se ovde: https://www.renaultforumserbia.com/index.php?board=18.0
- Edituj profil i dodaj datum rođenja i lokaciju
- Sačekaj da odobrimo pun pristup i onda možeš očekivati odgovor. Većina ljudi ne konstatuje pisanje NYAM članova (not yet a member - NYAM).

pedjak

Rešenja ima.
Čekamo validnu registraciju.

TapaT

toda81

Kako se pokaza motor 1.7 DCI u odnosu na vec legendarni, ispeglani 1.5 DCI? Citao sam da 1.7 DCI nema onu petu diznu koja baca naftu na DPF pri regenraciji nego to rade regularne dizne, ali zato ko vozi po gradu moze da ima problem jer se visak nafte slije u karter i ako bude previse nafte u karteru bolje da ne pricam do cega moze da dovede... Meni se svidja grand senic od 2020 pa do 2022. Razmisljam o njemu, touranu 2017-2020 i Karaqu istog godista i oba sa 2.0 150KS jer su poslednji trzaj ere gusanih motora, a posle TDI od druge polovine 2020. ide sa komplet aluminijumskim motorom i samo nekim smesnim slojem gde idu karike pa nema ni price od eventualne obrade motora... S druge strane od VW me odbija i rdja koju ocigledno nemaju nameru da rese, dok e reno savrsenstvo sto se tice zastite od rdje,osim ako nije lupan :(
toda