Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

2016 Scenic IV

Započeo Perkee, 22.02.2016. - 21:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

vladknez

U laguni, voice za call je ok, ali samo par brojeva. Uvijek mi poziva snaju :D ... ako hocu da izdiktiram broj .... bas bude ono sto rece gore ....jeb#$%#$%^$ ... ja: "call" ... ona:"four" ... ja:CALL .. ona FOUR ...  ja CAAAALL .. ona FO .. MAj*bemTIMAJ$%^&$%^&

Mozda touch, ali sa blagim perforacijama na odredjenim pozicijama  - kao tipke F i J .. znas gdje su ... pa onda na istoj poziciji nekoliko funkcija. Cisto da se osjeti pod prstom, da se ne skrece pogled. Vjerovatno bi se tu cesce prljalo.

Gledao sam neki phone, nova touch tehnologija, prototip, gdje se ekran duva, pa imas male "sisitje" gdje ih on naduva ... i poslije, kad izduva - budu flat. Mozda je to rjesenje?
vk

zaxknez

Citat: djiuliju poslato 02.03.2016. - 18:58
http://www.autobild.de/artikel/renault-scenic-genf-2016-im-test-sitzprobe-8700625.html

Ili su švabe poslale trometraša novinara na sajam ili je prostor na zadnjoj klupi katastrofa u odnosu na ranije verzije. Ako je stvarno malo prostora onda ovaj koncept vozila gubi smisao, mada se i na S3 primećivao budući trend razvoja.
I konzola premeštena iza volana, ne računam tablet na sredini. Ipak mi se ne sviđaju ovi detalji.

wcyber

Taman sam se navikao da mi je tabla u sredini i u dubini vidnog polja, sad opet da mi je vracaju iza volana sreca pa necu sigurno skoro kupovati scenica IV :D

xrgrands

Citat: zaxknez poslato 04.03.2016. - 13:33
Ili su švabe poslale trometraša novinara na sajam ili je prostor na zadnjoj klupi katastrofa u odnosu na ranije verzije. Ako je stvarno malo prostora onda ovaj koncept vozila gubi smisao, mada se i na S3 primećivao budući trend razvoja.
I konzola premeštena iza volana, ne računam tablet na sredini. Ipak mi se ne sviđaju ovi detalji.
Znajući koliko su oni naklonjeni VW, rekao bih da je ovaj zadužen za testiranje automobila koji nisu iz Nemačke, a za golfa imaju nekog portabl reportera.
Ono što meni bode oči je 4. slika i veličina diska u odnosu na felnu, tako da sam skoro 100% siguran da neće ići 20-ce na scenic-a.

wcyber

Sigurno nece ici kao jedina opcija, ali ce biti ponudjeno kao opcija .. Pa nije valjda da ce zbog sveobuhvatnog dizajna da lise ljude voznje na  obicnoj celicnoj felni, jer je eto ruzan auto sa celicnom felnom

mire

Ja uopšte ne bih rekao da nema prostora pozadi, baš naprotiv.

baki800

Bogme ja bih rekao da su skratili prostor pozadi.
Kod mene pozadi mozes da prekrstis noge i ne dohvatis prednje sediste, a vidi se i da je stocic dosta kraci od prethodnog.

Lepo izgleda auto, al nisu trebali da menjaju neke specificnosti tog vozila.
Recimo ona centralna digitalna tabla, svi koji ne voze senika recice vam da je odvratna, ali svako ko ga vozi ce vam reci da te te table to nije taj auto.

mire

^^ Da, odvratna je. :) Osim toga, prvi Scenic nije imao takvu tablu. Stvar ukusa, u suštini.

wcyber

Sto se ukusa tice, podlozan je promeni.. Ja sam mislio da se nikad necu navici na tablu u Scenicu 2, a zapravo sam se toliko navikao da su mi ove table nabijene iza volana uzas zivi nepregledne i neupotrebljive ..

baki800

sta mu je ovo?

Vec ima ugradjen plin :rotfl:

mire

Mislim da je subwoofer.

francuz69

Video juce kod Delta City-a belog Scenica. Meni se uzivo bas bas svidja. I izgleda kao autobus. mislim, velik je bas

Stragi21

Meni je uzivo (video ih 50tak na gomili  :celb1: ) isti kao kadjar ili malo veci captur plus mi deluje manje prostrano u odnosu na s2 i s3

Aca BG

Jesi uporedio sa Citroenom?

wcyber

Citat: francuz69 poslato 11.04.2016. - 08:53
Video juce kod Delta City-a belog Scenica. Meni se uzivo bas bas svidja. I izgleda kao autobus. mislim, velik je bas

Mozda je bio Grand Scenic ?