Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

2016 Scenic IV

Započeo Perkee, 22.02.2016. - 21:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zaxknez

Deluje manji i zbog točkova - varka na slici. Jbg, još ga nisam video uživo, sa blizine. Meni se centralni displej sviđa, navikao sam na njega, i žao mi je što ga nema. Više me brine (pazi brine, kao da ga imam) prostor na zadnjoj klupi koji, kako kažu, nije kao kod starijih.
Ipak, kako bih ja ovo da posedujem. Mada mi se Espace više sviđa (njega sam ipak video iz bliza).

Saćipko

Verovatno ce biti na BG sajmu...
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

mladenst

Grand Scenic ce ti onda odgovarati zbog prostora kontam mada je sad on drugaciji nazad lici na Espace ako se ne varam, pa je pitanje da li ce se svima jednako svideti kao redovan Scenic. Espace je ogroman i stvarno super izgleda. Jedino sto je u startu bas skup videcemo kako ce drzati cenu kao polovnjak za par godina.
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

djiuliju

Gde si ti video renoa sto drzi cenu  :bigl:

baki800

Pa senik 3 drzi cenu..
Bas pricam sa burazerom, kad ce da mu padne cena da kupim...

Kaze pa kad predje 10 godina ko i ovaj  :rotfl:

mladenst

Lagune su tu neprevazidjene, one kao polovnjaci ne da ne drze cenu...jos malo ce Clio i Laguna istog godista imati istu cenu  :hahahi:

mire

Verovatno je razlog u drastično većoj kilometraži koju prelaze. Ako pogledaš strane oglase i automobile koji nisu puno prešli, situacija sa cenama je prilično drugačija.

mladenst

Salio sam se ja malo, slazem se ovo su cene sa nasih placeva, a tu je sve preslo daleko vise od onog sto stoji u oglasu narocito vozila srednje i vise klase...

wcyber

Vidim na TV-u pocele reklame za Scenic IV .. je li to znaci da je poceo da se prodaje kod nas ? :)

damal

Pa ima ga u Hit Autu u Beogradu, izlozen. U stvari, bas sam danas tamo bio i malo sedeo u njemu. Model u salonu kosta oko 24500 eur.
Ja k'o navijen, ali opet o točkovima....majko mila koliki su  :help:
Mislim, jesu lepi, i lepo mu stoje, ali samo zamisljam sebe kako menjam točak, ili bilo sta radim oko točkova. Pa preveliki su bre...
Drugi problem koji sam tek danas uocio je zadnja klupa. Kada sam seo pozadi, glava udara u plafon. A moj sin me je vec prešišao u visini...
Nekako se sve više plašim da u Renault-u neću naći svoj novi auto..  :place: :place:

mladenst

Koliko si visok, kakva je situacija sa prostorom za kolena?

damal

185 cm.
Za kolena nije toliki problem.....

zaxknez

Na žalost, ipak ima neki problem sa zadnjom klupom.
Jes, kad su tražili prostor za točkove na uštrb putnika  :celb1:

ivukoje

U ponedeljak sam na Studiu B gledao emisiju Auto i reportažu o novom Scenicu, Preneli su vest da je Renault sklopio ugovor sa Mishelin-om, Goodyear-om i čini mi se Pirelli-jem (tri najveća proizvođača guma na svetu) da cena gume za Scenic 20 inča neće biti veća od cena 17-ice. Kako će to izgledati u praksi, videćemo!

mire

Citat: mire poslato 03.12.2016. - 13:02
Felne i gume od 20' naglo dobijaju na smislu... Drugar je bio na prezentaciji Scenica i Grand Scenica u Zadru. Kaže da se Renault dogovorio sa tri proizvođača (Conti, GY i Michelin) da rade gume u dimenziji 195/55-20 po ceni koja će biti niža od setova 225/45-17. Konkretno, spominjala se cena od oko 380-400€, ali niko nije tvrdio da će baš ta cena biti.

Ako bude oko 100€ cena za gumu, to onda više i nije strašno... Naprotiv.

Kasnite i ti i Auto. ;) Ok, u međuvremenu se spominje nešto viša cena - 520 do 550€ za set. Opet nije strašno.