Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Nosaci motora i menjaca

Započeo fLiP, 06.05.2008. - 12:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Byk

Menjao sam ceo. Mislim da je tada bio 12.000din.

Ivan037

Ja sam menjao na ph1 tu gumu pre par nedelja.

Kad sam ubacivao prva polovina je prosla bez problema. Kad je doslo do pola gume onda je islo teze. Pre toga sam ocistio leziste i namazao tovatnom mascu.

Vladan97

Vjerovatno moram sa kućištem u kompletu kupiti, nema samo ova guma. Ne smije valjda propasti tako, mehaničar kaže da je staru jedva  izvadio.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Volim Renault!

Ivan037

Ja sam samo gumu kupio.
Platio sam 850 dinara.

Vladan97

Citat: Ivan037 poslato 04.05.2022. - 22:42
Ja sam samo gumu kupio.
Platio sam 850 dinara.
Pa i ja sam gumu kupio a vidio si na snimku šta se desilo. Tražiću polovno kućište na otpadu ako odgovara sa neke druge lagune pa staviti novu gumu

Volim Renault!

Byk

Ph2 ima plastičan prsten oko gume. To bude problem. A taj gumeni deo koji se ubacuje ima samo (bar je tako bilo ranije) da se nađe za ph1.

Vladan97

Citat: Byk poslato 04.05.2022. - 22:51
Ph2 ima plastičan prsten oko gume. To bude problem. A taj gumeni deo koji se ubacuje ima samo (bar je tako bilo ranije) da se nađe za ph1.
Našao sam u Sloveniji nešto, da to nije ovako kao na slici, prsten? https://www.rezervniavtodeli24.si/11096150-quinton-hazell

Volim Renault!

Byk

Mislim da ti je ova čaura ista kao sa video snimka koji si postavio.

Koliko znam, za taj nosač nema samo taj gumeni deo da se zameni. Jedino da ga napraviš negde.

SasaLaguna95

Može li biti do nosača motora I mjenjaca da trese na leru kopču za pojas na prednjim sjedistima, i kratka svjetla vidim na zidu da vibriraju a i kad pogledam u farove vidim kako se sočivo pomjera...gledam sad kod poljaka cijene nosača znaci strasno
Onaj veliki hidraulicni 150+ e
I to sve u kompletu dolazi
My car = My rules !

Byk

SasaLaguna95

My car = My rules !

Byk

Uglavnom bide nosač motora. Onaj hidro, s gornje strane. E sad, kod mene su bile vibracije zbog nosača menjača (automatskog) koji nije najsrećnije rešenje na L3.

SasaLaguna95

Taj hidro sam našao kod poljaka OEM ide komplet sve
130e mislim da košta
Previšee  :bat:
My car = My rules !

Byk

Jbg. Skupi su nosači. Vidi da li neki od ovlašćenih servisa imaju popust. Nekada je bio onaj 5+ program pa se ostvarivao popust do 40%... i bilo je podnošljivo.

SasaLaguna95

Vidjecu, mada ovdje kod mene u ovlastenom sta god pitaš sve je Motrio zamjenski dijelovi
Treba 5x napomenuti da tražiš original
My car = My rules !