Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Nosaci motora i menjaca

Započeo fLiP, 06.05.2008. - 12:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Byk

Mislim da original nosač pravi Hutchinson pa vidi u radnji koliko je.

SasaLaguna95

Znam, za L2 1.8 16v sam našao 2 OEM nosača, 2 Hutchinson
Tako će biti i ovdje ako ne nadjem original po nekoj pristojnoj cijeni
My car = My rules !

horvat

Ima neko preporuku za proizvodjaca za desni hidraulicni nosac motora kod Clia 3 1.5 dci? Svasta se nudi, cene saraju bas. Original je 20.000 rsd  :fiju:

Cuo sam preporuke za Sasic, stavljao je neko njih?

wcyber

ono sto sam ja cuo jeste da pojedini nosaci motora nakon zamene deluju kao da uopste nisu zamenjeni.. .

jednom sam samo menjao nosace na scenicu 2 1.9 dci za originalne i to je to .. pre skoro 10 godina .. osecaj nakon zamene je bio kao da sam seo u nov auto

horvat

Identican osecaj sam imao kad sam menjao na Giulietti i isto sam stavio original!

Porucio sam Sasic, trebalo bi da su jedni od najboljih aftermarket, pa javljam utiske! Dobio sam preporuke za Sasic, Huthcinson i Lemforder...

Drobac

Gde ima da se nađe Hačinson?

Drobac

Izgleda da mi je otišao nosač motora sa suvozačeve strane. Zadnji put je stavljen Swag pre 5-6 godina. Šta sad staviti? U pitanju je Megan 1, 1.9 dti.

Milenko_M

Citat: Drobac poslato 13.08.2024. - 12:09
Gde ima da se nađe Hačinson?
Zar nije u Rumi fabrika Hačinson?

Drobac

Jeste, ali ne prave nosače motora. Samo creva za gorivo i vodu.

Drobac

Konačno zamenjen nosač, auto mi se preporodio, nema više buke, čudnih zvukova i vibracija. Stavljen je opet Swag, neka izdrži koliko je i prethodni, ja ću biti zadovoljan.

Rax032

Ja se raspisao na svim živim temama. Gledam sve sitnice i krupnije stvari da zamenim, tek uzet auto zna se kako to već ide.
I danas sam doživeo neprijatno iznenađenje. Veliki hidro nosač motora za Lagunu 3 1.5 dCi izgleda nigde nema da se nađe u Srbiji, gledao i strane neke sajtove i mrka kapa. Kontaktirao ovlašćeni servis Jevtović iz Prislonice kod Čačka, kažu 23 hiljade dinara, ali nemaju na stanju niti ima na stanju da se uveze iz Francuske.
Meni je ovo stvarno bezveze, okej nije mlad auto, ali nije ni 30 godina star da se prekine proizvodnja bitnog rezervnog dela.

Da li neko možda zna gde nabaviti taj famozni nosač ili mi je otpad i polovna mačka u džaku jedina opcija?

Sent from my RMX3370 using Tapatalk

LeNgenda

Ako je ovo kataloški broj

112100003R

Zovi Auto Extra, trebalo bi da imaju Swag za 15.000 RSD, šalju brzom poštom.

Auto Extra D.O.O.

Ace Joksimovica 28
064/111-60-63

Gospodara Vucica 33
060/783-99-99
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Rax032

To je taj kataloški broj, hvala puno. Pozvaću da proverim imaju li na stanju.

SasaLaguna95

Samo se organizuj za dostavu...

My car = My rules !

Rax032

Nađoh i ovaj EuroFrance malopre dok sam bunario po guglu.
Moraću da vidim da poručim kod nekog preko, ako uspem.
Najcrnje će biti ako je kvalitet i ovog nosača loš, pa na svu muku isto crkne brzo...