0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Imam jedan problem. Povremeno, ne uvek, osećam vibracije u autu (uglavnom na leru) koje su nekad jače a nekad slabije, nekad trese samo volan a nekad i volan i tabla. Problem verovatno leži u nosačima motora koji bi trebalo da se zamene. E sad pošto me čeka redovni servis a i brava 5-ih vrata mi je crkla i naručio sam novu, para više nema. Zato me interesuje koliko je štetno voziti tako? Meni to malo vibracija koje se ponekad jave na leru dok stojim na semaforu ili sl. u principu nesmeta. U vožnji se ne javljaju bar ne još uvek.
E dakle kada dam kontakt na tabli se naravno popale sve lampice, i onda se ugase sve osim one sto oznacava servo volan, i svetli tako dok ne ukljucim auto. Da li mu to nesto znaci ili je to zato sto nije ukljucen servo, a cini mi se da mi teze ide volan na cliju nego na scenicu i to bas osetna razlika, pa se pitam da li je problem ili je to normalno? A drugo, od kad imam clija cini mi se da se sada dosta jace cuje motor, i kada drzim konstantnu brzinu imam nekako osecaja da mi cima menjac unared ti da se malo kao trese, da li je mozda to do nosaca motora kod menjaca ili mozda preterano brinem...