Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

problem sa klimom-klapnom-grejanjem

Započeo vlada33, 31.05.2016. - 22:57

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Djuki

Moj problem je Twingo 1,2 u kome slabo duva u šoferku pa se ona magli kad je hladno kao sad (primetio sam ovo i prošle zime) u ostalim položajima duva kako treba. Da li je problem sa tom klapnom i kako doći do nje? Izgleda mi da se mora vaditi cela instrumenti tabla... pomozite,..

wcyber

za pocetak dobro odmasti soferku iznutra, naprskaj sa nekim alkoholnim sredstvom i brisi sa kuhinjskim ubrusima .. nemoj ni sa kakvim krpama ..

a potom koristi iskljucivo spoljni vazduh, bez recirkulacije...

ako je soferka iznutra masna, nikakvo jace duvanje nece puno pomoci

Ap0calypto

Gde god magli, prljavo je staklo. Juce sam brisao, crn ubrus bio.

Sent from my POCO X5 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

wcyber

sve to na oko deluje cisto .. ali kad se obrise, vidi se posle razlika nocu kad se vozi, kao da vise nema soferke uopste  :pije:

Ap0calypto

Da da, cim udari svetlo iz suprotnog pravca.

Sent from my POCO X5 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

frenchkey

I zatvoriti svaku od onih resetki na tabli da ne propusta nista u vozaca vec sve da ide u sajbu

wcyber