Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Sta vam se ne svidja kod vaseg Renault-a

Započeo Djuro, 30.07.2010. - 18:34

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Djuro

Po ugledu na RKH forum,otvaram temu u kojoj možete da napišete sve nedostatke,
mane ili bilo šta drugo što vam se ne sviđa na Renault vozilima...

:write:

mimi1980

Zanimljiva tema.  :yes: Nemam puno stvari za nabrojati.Cliom sam izuzetno zadovoljan.Možda nedostatak board kompjutera. :nezna: Stvarno bih volio da ga imam.

Djuro

Mene jako nervira na Cliu to što prozori kuckaju kad su malo otvoreni  :mad:
a o petardama da i ne pričam...

Zato samo muziku do daske i ništa se više ne čuje  :celb2:

SlObOdNi

Ne svidja mi se zvanicna servisna mreza. Ne dao ti bog da ti zatreba. Iako znam da ima i gorih, ovo treba motkama najuriti sto radi kod njih.

Meni se ne svidja kvalitet zavrsne obrade, mada kod clia 2 to i nije toliko upadljivo koliko kod megana recimo :nezna:
Moj C2 je meni 6 puta bolje uradjen unutra i lepse nego recimo M2 :nezna:
Mozda je to samo i moj ukus :nezna:

Ne svidja mi se sto svaki model ima decije bolesti. Ja ne znam nikoga ko ima klia da nije promenio sipku za merenje nivoa ulja, prekidac za sva 4 i sl.

Ne svidja mi se ni cela ova prica sa trazenjem delova po broju sasije, pola starijih renoa imaju zamenjene delove nekima koji nisu po katalogu.
Ja recimo jedva nasao kataloski broj za RS resetku hladnjaka, a ima sve ukupno 3 razlicite maske. Glupost. Kao da ih ima 623 pa mora bas odredjena, a ima ih 3 i razlikuju se samo u dizajnu.
A opet, po mom broju sasije, za nosace maglenki, decko mi je narucio one plasticne maske, misleci da je to to. Na kraju se ospostavilo da to ne moze na moj auto, to pasuje samo na branik od storije :fiju:

A opet ima i mnogo stvari koje mi se bas svidjaju. Npr, sto u svakom venu imas ostavljen prostor za svaku instalaciju koja ide i u auto sa najjacim paketima opreme, sve moze da se nabudzi. Svidja mi se dCi tehnologija, nezalno se vozim za cca500-600din/100km ne pustajuci nogu sa gasa. Svidja mi se udobnost. Svidja mi se sto je medju jeftinijima za odrzavanje (nije jeftin, ali moze i mnogo gore a ne moze puno jeftinije)

Exception®

Ne sviđa mi se što mi vozačev prozor krcka kad je na pola spušten i ne sviđa mi se što mi se koža na volanu počela ljuštiti na nepunih 40.000 km :mad:

ΕΛΛΑΣ

Boki

Ne svidja mi godina proizvodnje mog auta...... :shit:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Nisu sale za umove male

dragan

klima mi fali. bord i ne mada se ne bih ljutio da ga imam. i jos jedno 30tak ks i 50nm. drugim recima 1.4 tce u kliju 2, juhuuuuu :kez:

Goxxy

Citat: Boki poslato 31.07.2010. - 09:30
Ne svidja mi godina proizvodnje mog auta
Care :)

Meni se ne dopada svega par stvari... Malo tvrđi servo upravljač nego što sam video na drugim automobilima, BC koji za LED sijalice prijavljuje grešku (proklet bio!!!), cvrkutanje tapacira levih vrata (razlog tome leži što su ga svojevremeno skidali - pre nego što sam kupio auto), malo pregrada za ostavljanje sitnica... Šiber mi nedostaje, to moram da priznam.

Sve ostalo mi apsolutno odgovara :celb2:

Laguna2002

+ puno opreme i udobnost
-  nepouzdanost opreme i sitna krckanja

akaboka

Ne svidja mi godina proizvodnje mog auta...... :shit:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Bokiii :D

Ne svidja mi se cena ratkapni   :)
:wavey:

Djuro

Citat: Exception poslato 31.07.2010. - 07:07
Ne sviđa mi se što mi vozačev prozor krcka kad je na pola spušten  :mad:

Ex,prijatelju...bolujemo od iste bolesti  :frown:

Ne svidja mi godina proizvodnje mog auta...... :shit:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

To bih i ja mogao reći za svoja dva R5.

A sa SlObOdNim se slažem u potpunosti...naprave auto koji ide dobro,malo troši i jeftin za održavanje
a kvari mu se prekidać za sva 4 migavca  :doh:  :doh:

Još me malo nervira ona fabrička greška na Meganu (puštanje vode u kroz vrata)

SlObOdNi

Zmajev MUD

moje megi je malo tvrd za nashe puteve...i tabla izgleda previse jeftino...

a kuckanje u prozoru sam reshio :banme:

ostalo sve super...ide super...ne troshi previshe...traje...a i nema ih mnogo pa se svidja ljudima...(zenama)

Djuro

mire

Citat: SlObOdNi poslato 31.07.2010. - 01:22
Meni se ne svidja kvalitet zavrsne obrade, mada kod clia 2 to i nije toliko upadljivo koliko kod megana recimo :nezna:
Moj C2 je meni 6 puta bolje uradjen unutra i lepse nego recimo M2 :nezna:
Mozda je to samo i moj ukus :nezna:
To ima puno veze sa nivoom opreme. Moguće da je tvoj clio npr. dynamique, a M2 koji si gledao expression i eto ti razlike... Na žalost, razlike su stvarno velike, ali tako je i kod drugih proizvođača.