Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Megane Grand Coupe

Započeo Law, 12.07.2016. - 23:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

djiuliju

Mislim da su u cenovniku sigurnosne zavese zapravo bocni jastuci pozadi, tj ono sto se otvori celom duzinom auta, i napred i pozadi  :nezna:

aguero

Da li je neko imao priliku da ga vozi? Ili ga je koristio malo duže. Zanimaju me utisci, ako ih ima.

Aca BG

Danas kratka voznja po stazi Navak, po meni bolje odradjen od prethodnika.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka

Bojan84

Sedao danas malo u njemu, pozadi manje mesta i  neudobnoji od mog classica, na primer pozadi udarim glavom u vrh dok u mom meganu ne, takodje se mnogo uspravno pozadi sedi u odnosu na classica iz 97. Prednja sedista su odlicna tu nemam zamerki. Sedeo sam i u capturu, ocekivao sam mnogo vise mesta unutra.

SlobStam

Megane Grandcupe se pravi u Turskoj, i cuo sam da su losije sastavljeni i da imaju po neki bug tu i tamo za razliku od Berline i Grantoura koji se prave u Spaniji. Piroski je takodje u testu objasnijo nedostatke u vidu EDC menjaca, bocni vetar koji ljulja karoseriju i malo mesta za glave putnika na zadnjoj klupi, zbog zakosenosti krova pozadi. Ja imam Grantoura i ima dovoljno mesta kako napred tako i pozadi. Nema ljuljanja karoserije pri bocnom vetru. Generalno, za razliku od Megane II koji sam predhodno vozio, manje je mesta za glavu i napred i pozadi jer je nizi od starog. Ali se sedista mogu spustiti nisko napred pa se to nadomesti ako ste visoki. Samo sto ce manje imati mesta za stopala putnici na zadnjim sedistima u koliko se prednje spusti skoz dole, jer skoro legnu na pod. U svakom slucaju, Grantour ili Grandcupe? Gradtour je bolja opcija.

meganed97

Berline i Grandtour, hvala Bogu, nemaju bugove. :laugh:
Karavani su uvek tvrđe ogibljeni. Pogotovo zadnja osovina. Sedan je možda mekši i od Berline.
_______:renault:_______
Vožnja sa osmehom

SlobStam

Mogu ti reci da Grantour lezi odlicno na putu, kako na pravcu tako i u krivinama. Ja sam prezadovoljan sa njim. Za Grancupe sam samo citao o manama. E sad, vreme ce pokazati svoje......U svakom slucaju, izmene su pretrpeli: Turbina, Kompresori klime i dizne. Nisam probao III Megane, ali ovo su unapredili nakon njega. Svi su lepi a to su sve samo mali mozda nedostaci pa ne treba uzeti u obzir za izbegavanje :) U svakom slucaju, boljih u klasi nema  :f1:

meganed97

Neko voli više da ljulja, a manje da žulja. :)
Limuzine imaju mali problem da im se pri većim brzinama javlja polje niskog vazdušnog pritiska negde iznad zadnjeg stakla i vrata gepeka i onda jači pritisak vazduha koji prolazi ispod vozila pokušava da izdigne zadnji deo, što može da izazove osećaj nestabilnosti. Kod Grandcoupe je to malo ublaženo, jer linija krova počinje mnogo ranije i laganije da pada, nažalost nauštrb prostora za glavu pozadi.
_______:renault:_______
Vožnja sa osmehom