Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
S

Gde naci deo i koliko kosta

Započeo shone, 10.05.2008. - 12:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

archverde

Pozdrav!

Da li znate gde kupiti BERU Z170 svećice?

Te svećice su kataloški namenjene za megana I sa fabričkim LPG. Mogu se naći i NGK ali koštaju oko 2100din komad . BERU su 1170din komad. Trenutno sam pronašao samo jednu radnju u Mirjevu.

Posle zamene dve bobine i svećica EYQUEM (ali drugi kataloški broj, nisu za LPG - dve diode) auto neće da ide na LPG.

Da li neko zna gde se mogu kupiti u Novom Sadu?

Hvala unapred

Cherokee

Sto ne gledas Denso, njih imas u Draviniju u Temerinskoj  :nezna:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Laguna2.2

Jedva sam na googl nasao sliku koji ima spojler na gepeku,kontam da ga necu naci al da pitam ipak??

Dal neko zna gde ima da se kupi spojler sto ide na gepek kao na ovoj slici,meni ne treba novi mozda sa neke slupane ili na nekom otpadu da je neko video,cak ni boja nije bitna???
I kako se on stavlja??

Hvala unapred...

bingo

Citat: Laguna2.2 poslato 19.10.2010. - 21:18
Jedva sam na googl nasao sliku koji ima spojler na gepeku,kontam da ga necu naci al da pitam ipak??

Dal neko zna gde ima da se kupi spojler sto ide na gepek kao na ovoj slici,meni ne treba novi mozda sa neke slupane ili na nekom otpadu da je neko video,cak ni boja nije bitna???
I kako se on stavlja??

Hvala unapred...

brate samo otpad moj drugar ga ima na dinamic verziji a to kako se stavlja videces kad budes nasao odakle ga budu skinuli nekoliko rupa malo silikona i gotovo

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

Byk

imas da narucis original u bilo kojoj renault radnji (oko 11.000din) ili nadji polovan negde, ... znam da je F1 prodavao svoj stari, ne znam da li ga je prodao  :nezna:
namesta se tako sto  se buse 4 rupe, po dve na obe strane petih vrata.

mali_veseljak

Ja imam taj spojler na dinamik opremi. Postavlja se tako kako su kolege objasnile.

Exception®

F1 je odavno prodao taj spojler :yes:

ΕΛΛΑΣ

Laguna2.2

Dal neko zna neki dobar otpad u vojvodini ili oko novog sada ???
a za namestanje hvala svima

malidzon

I ja sam vlasnik Lagune 2 ali nemam taj spojler. Mislim i da ti je suvisan ako nije fabricki ugradjen.Ja sam to namestao sa matorim davno na njegovoj 128. Svako busenje auta zahteva dobru zastitu istih rupa zbog korozije. Da kupujes nov ne isplati se bolje potrazi na otpadu. Raspitaj se ako imas nekoga u Sapcu za neki auto otpad oni su ti tata mate za te stvari.

Damjan

Gija

Ljudi treba da zamenim one cevi koje vode od glavnog kocionog cilindra do zadnjih tockova tj. kocnica...;,.. , mislim da su u pitanju bakarne cevcice  ili koje vec....

E sad gde naci te nove cevi, i da li toga uopste ima....

a da zaboravio sam da kazem za koji automobil.... U pitanju je : " R 5  GTE "  ( 1.7 ccm )

damal

krvopija

Danas sam imao malu nezgodu i pukao mi je far i blatobran, upitanju je desna strana.
Far je sa fabrickim xenonom.
Gde da trazim delove i zna li neko koliko ce me ova moja glupost kostati????

EDIT: Spojene teme

Byk

da li neko zna gde mogu da se nadju DENSO IRIDIUM POWER IKH16 svecice?

Cherokee

Nadji broj telefona od prodavnice Dravini u NS, koliko znam da drze citav Denso program  :yes:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.